Kit érdekel a One Direction? Itt az új ügyeletes fiúbanda

Borítókép: Kit érdekel a One Direction? Itt az új ügyeletes fiúbanda
Hallgassatok bele az zenéjükbe és döntsétek el, hogy képesek lennétek-e még rajongani egy újabb fiúcsapatért.

Mindig van egy ügyeletes fiúcsapat, amelyért aktuálisan rajonghatnak a tinik... és valljuk be őszintén, nem csak ők. Most, hogy a One Direction éppen parkolópályára tette magát, itt egy újabb banda, az After Romeo. Valójában már évek óta léteznek, de most kijött egy új videójuk:

„A Rómeó és Júliánál nincs ismertebb történet a világon – indokolta a névválasztást a People magazinnak Blake English, a fiúbanda egyik tagja. – Olyan nevet szerettünk volna, amely velünk együtt növekszik és gazdagodik. Amúgy pedig imádjuk a Rómeó és Júliát, mert szerintünk Leonardo DiCaprio tök jó arc.”

A Los Angeles-i illetőségű fiúzenekar tagjai egyáltalán nem csak énekelni tudnak. Blake English írja a koreográfiákat, egy másik tag, Drew Ryan Scott pedig már a legkevésbé sem zöldfülű a popszakmában; már több híres sláger fűződik a nevéhez. Például a New Kids On The Block három évvel ezelőtti, visszatérő lemezében is közreműködött. TC Carter felel a stylingért, Jayk Purdy pedig a közösségi oldalakon kommunikál a rajongókkal.

Forrás: Bjoern Kommerell / Facebook
A fiúbanda tagjai: Jayk, TC, Blake és Drew

Az After Romeo már most, a nemzetközi hírnév kapujában is fontosnak tartja a fontos ügyek felkarolását; 2014-ben a bullying ellen kampányoltak több száz amerikai iskolában.