Gondoltad volna? 10 fotó, ami bizonyítja, hogy sokszor mennyire nem hasonlítanak a dublőrök a sztárokra

Borítókép: Gondoltad volna? 10 fotó, ami bizonyítja, hogy sokszor mennyire nem hasonlítanak a dublőrök a sztárokra
Kicsit meglepődtünk!

Belegondoltál már abba, hogy milyen igazságtalan a dublőrök és kaszkadőrök élete? Míg ők a fizikai határaikat feszegetve, akár az életüket is kockáztatva csinálják meg a leghajmeresztőbb mutatványokat a forgatásokon, addig mi a moziban ülve már csak a hollywoodi sztárt látjuk, és leesik az állunk, hogy milyen bevállalós. Hogy azt már ne is említsük, mennyivel hevesebbe vert a szívünk anno például a moziban Brad Pitt testte láttán a Trójában, miközben igazából valaki teljesen más dolgozott meg azokért az izmokért... És még a pusp up-ot tartják a legnagyobb átverésnek.

Na mindegy, a lényeg, hogy a dublőrök mindig a háttérben vannak, mindig észrevétlenek, mi pedig most úgy gondoltuk, ideje, hogy megismerd őket.

Rengeteg vicces képet találtunk ugyanis, amelyen ismert színészek dublőriekkel (a nők dublőzeikkel?) mosolyognak két forgatás közötti szünetben. Ám miközben ezekhez a képeket válogattuk, valami meglepőre lettünk figyelmes: ha dublőrökről van szó, akkor csak két véglet létezik. Vagy olyanok, mint az ikrek, vagy azt sem értjük, hogy mit keresnek egymás mellett.

Néhol ugyanis még sem a magasság sem az alkat nem stimmel!