Állítólag ezek a legnevetségesebb Nicholas Sparks-filmek – És a Szerelmünk lapjai sem ért el jó helyezést

Borítókép: Állítólag ezek a legnevetségesebb Nicholas Sparks-filmek – És a Szerelmünk lapjai sem ért el jó helyezést
Szerinted van igazság abban, amit a lista állít?

Ha te is szereted a romantikus, megható történeteket, Nicholas Sparks nevével már biztosan sokszor találkoztál. Könyvei szinte mindig bestsellerként állnak a boltok polcain, az ezekből készült filmek pedig évtizedek óta tarolnak a ranglistákon. Ráadásul a Szerelmünk lapjairól még azok a srácok is hallottak, akiket egyébként sehogyan sem lehetne becsalogatni egy ilyen mozira.

Mégis, ahogyan mindent, úgy őt is éri kritika bőven. Szakértők például legutóbb azt javasolták, hogy senki se nézze meg többé Allie és Noah történetét, mert egészségtelen képet alakít ki a nőkben arról, hogy milyen a szerelem a valóságban. Akkor sokan kiakadtak a megállapításon, különösen azért, mert több más film is felkerült a listára.

Most pedig egészen más szemszögből közelítették meg az író filmjeit; egy magazin ugyanis nevetségesség alapján rangsorolta őket, és nem hagyták ki a felsorolásból a Szerelmünk lapjait és Az utolsó dalt sem. Már csak az a kérdés, hogy milyen helyezést értek el?

Kattints a képekre, és olvasd el, szerintük melyik film miért tűnik nevetségesnek. Aztán ne felejts el szavazni a galéria alatt arra, mennyire értesz egyet a véleményükkel!

A lista és az érvek elolvasása után te hogy látod a helyzetet?

Egyetértesz a rangsorral?
Igen, szerintem sok igazság volt benne.
Egyáltalán nem, ezeknek a filmeknek pont az a lényege, ami szerintük gond.
Néha egyetértettem, de nem mindegyikkel.
A filmeknél ez lehet, hogy igaz, de a könyves verzió sokkal jobb volt.