Budapestre érkezett Mary Elizabeth dán koronahercegnő

Borítókép: Budapestre érkezett Mary Elizabeth dán koronahercegnő Forrás: mti / kosztiscsák szilárd
A dán trónörökös felesége a WHO budapesti ülésén vett részt. De ez még semmi, nézzétek meg a galériát a hercegnő makulátlan stílusáról!

Szeptember 11-én vett részt Mary Elizabeth dán koronahercegnő a WHO (az ENSZ Egészségügyi Világszervezete) Európai Regionális Bizottságának 67. ülésén, amelyet a Budapesti Kongresszusi központban tartottak.

Forrás: MTI / Kosztiscsák Szilárd

Frigyes dán trónörökös felesége, akit magyarul Mária királyi hercegnőnek is hívnak, találkozott Áder János köztársasági elnök feleségével, Herczeg Anitával is.

Forrás: MTI / Kosztiscsák Szilárd

A most 45 éves Mária a tasmániai Hobartban született Ausztráliában, Mary Elizabeth Donaldson néven. A sydney-i olimpiai játékokon ismerkedett meg Frigyes királyi herceggel 2000-ben, és 2004-ben volt az esküvőjük. Négy gyereket nevelnek: Keresztély 12, Izabella 10, az ikrek, Vince és Jozefina pedig 6 évesek.

Mary Elizabeth – több más koronás főhöz hasonlóan – kifogástalan stílusáról híres; nem hivatalos Instagram-oldalán több mint 43 ezer követő ájuldozik napról napra a hercegnő pazar outfitjei fölött. Íme egy gyors galéria a legemlékezetesebb ruhakölteményeiről: