Még hogy nem volt köztük összhang! Jennifer Grey és Patrick Swayze így próbáltak a Dirty Dancing forgatásán – VIDEÓ

Még hogy nem volt köztük összhang! Jennifer Grey és Patrick Swayze így próbáltak a Dirty Dancing forgatásán – VIDEÓ
Forrás: ew.com

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

E

Ezeket a videókat talán még sosem láttad!

Sokszor olvashattunk már arról, hogy Patrick Swayze annak idején, amikor a Piszkos táncot forgatták, nemigen rajongott fiatal kolléganőjéért, aki állítólag néha túlságosan is elbolondozta a film egyes jeleneteit, így azokat újra kellett venni. De számos videóinterjú cáfolja meg ezt azzal, ahogyan mindenki Johnny-ja később Jennifer Greyről nyilatkozott. Egyebek mellett azt is mondta, hogy azt volt a jó kettejük között, hogy amíg ő a való életben is képzett táncos volt, Jennifer viszont annál lelkesebben és gyorsabban tanult bele a szerepekbe, valamint képes volt minden mozdulatába természetességet csempészni, hogy minél hitelesebb legyen egy jelenet. No de hisszük, ha látjuk, hogy megvolt az az áhított összhang a szereplők között, ugyebár?!

Szerencsénkre épp most bukkantunk rá egy régi próbafelvételre, amelynek révén kicsit betekintést nyerhetünk a Dirty Dancing forgatási szüneteibe, ahol a színészek persze megállás nélkül gyakorolták a jeleneteiket. Nos, ez igen túlfűtöttre sikeredett, és még egy kis hülyéskedés is van a végén. De jó is ezt 30 év után visszanézni!

És egy ráadásvideó: e meghallgatás után kapta meg Jennifer Grey Baby főszerepét:

youtube.com

Ezért nem ülhetett Meghan Markle és Harry herceg egymás mellé az egyik első közös szereplésükön a nyilvánosság előtt

Gyakorlatilag jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Harry herceg és barátnője, Meghan Markle színésznő. Az esemény, amelyen minderre sor kerülhetett csaknem egy évvel azután, hogy fény derült a kapcsolatukra, az Invictus játékok volt Torontóban, amelyet Harry alapított 2014-ben és amely egy paralimpia jellegű sportverseny különböző hadseregekben megsérült veteránoknak.

A nap tippje: telefontisztító gép, mert a mobilod koszosabb, mint a vécéd, csak hogy tudd

A telefon a legkevésbé higiénikus tárgy körülöttünk, mert nemcsak állandóan a kezünk ügyében van, hanem az akkumulátorának köszönhetően melegebb hőmérsékletű is, mint mondjuk a slusszkulcsunk, tehát könnyebben tenyésznek rajta a baktériumok.

Kövess minket

Spórolj ősszel is!

Csak 1185 Ft