Azta! Ez a ma már egészséges, 9 éves kislány a csillagokat is leénekli a színpadról

Azta! Ez a ma már egészséges, 9 éves kislány a csillagokat is leénekli a színpadról
Forrás: youtube.com

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

M

Meglátjátok, ebből a kislányból még hatalmas sztár lesz!

Angelica Hale. Igazán kellemesen cseng ez a név, és úgy hisszük, lassan érdemes is lesz az eszünkbe vésni. Az America's Got Talent című tehetségkutató műsorban ugyanis már az elődöntőbe jutott elképesztő énekhangjával. Miközben az is kész csoda, hogy a kislány életben van, 4 éves korában ugyanis súlyos veseelégtelensége miatt meg kellett műteni: ekkor az édesanyja adta neki az egyik veséjét, hogy egészséges lehessen.

Kép
forrás: twitter.com

MIndössze 5 évvel a műtét után pedig úgy robban be és úgy mozog a színpadon ez a kicsi lány, mintha eleve oda született volna, szülei és családtagjai nagy büszkeségére. Semmi kétségünk afelől, hogy ő lesz a következő Christina Aguilera, Beyoncé, vagy Britney Spears, már csak néhány évet kell várni. Addig is a tehetségkutatóban szárnyalhat csodás hangjával, hiszen (mindjárt meglátjátok) már ma is egy jelenség a színpadon.

Nézd meg a galériánkat> 24 kép
Gyereksztárok akkor és most: a Csajok

lostateminor.com

Ezért nem ülhetett Meghan Markle és Harry herceg egymás mellé az egyik első közös szereplésükön a nyilvánosság előtt

Gyakorlatilag jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Harry herceg és barátnője, Meghan Markle színésznő. Az esemény, amelyen minderre sor kerülhetett csaknem egy évvel azután, hogy fény derült a kapcsolatukra, az Invictus játékok volt Torontóban, amelyet Harry alapított 2014-ben és amely egy paralimpia jellegű sportverseny különböző hadseregekben megsérült veteránoknak.

A nap tippje: telefontisztító gép, mert a mobilod koszosabb, mint a vécéd, csak hogy tudd

A telefon a legkevésbé higiénikus tárgy körülöttünk, mert nemcsak állandóan a kezünk ügyében van, hanem az akkumulátorának köszönhetően melegebb hőmérsékletű is, mint mondjuk a slusszkulcsunk, tehát könnyebben tenyésznek rajta a baktériumok.

Kövess minket

Spórolj ősszel is!

Csak 1185 Ft