Akkor és most: ennyit változtak a Trónok harca sztárjai az első évad óta

Borítókép: Akkor és most: ennyit változtak a Trónok harca sztárjai az első évad óta
Rájuk ismersz?

2011. április 17. – a nap, ami átírta a televíziózás történetét. Ekkor indult ugyanis a világ egyik legnézettebb sorozata, a Trónok harca, s talán nincs olyan ember, aki ne hallott volna róla. A westerosi ármánykodás átszövi mindennapjainkat, ez pedig csak azokat bosszantja, akiket valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva nem szippantott magába a történet.

És ez az a nap, ami hatalmas fordulatot hozott a szereplők életébe is. Talán az indulás pillanatában nem is sejtették, hogy mennyien fognak majd rajongani értük, no meg milyen magas sztárgázsi üti néhány évad után a markukat. Persze csak ha bent maradnak, hiszen tudjuk, hogy a Trónok harcában nem tanácsos bárkit megkedvelni, a legfontosabb karakterek is bármelyik pillanatban életüket veszthetik egy-egy epizódban.

Mára már a 7. évadnál jár a sztori, és 6 éve annak, hogy a szereplők megtették első lépteiket a vörös szőnyegen. Vannak, akik ekkor léptek először a kamerák elé, de a nagy felhajtás talán még a rutinosabbakat is meglepte. Hogy mennyit változtak ebben a 6 évben? Sokat. De nem lőjük le a poént előre, az első és a hetedik évad premierje közötti látványos különbséget nézd meg magad!