Miből lesz a... Heidi Klum 13 éves lánya már most elképesztően gyönyörű – FRISS FOTÓ

Borítókép: Miből lesz a... Heidi Klum 13 éves lánya már most elképesztően gyönyörű – FRISS FOTÓ
Ha belőle nem lesz modell, akkor senkiből!

A divat mindig ismétli önmagát, igaz ez a trendekre, és úgy tűnik, a modellekre is. A 80-as, 90-es évek nagy ikonjai mára már csak elvétve tűnnek fel a kifutón, ám gondoskodnak az utánpótlásról. Vigyáznia kell a friss, feltörekvő modelleknek, mert ezekkel a lányokkal nehéz lesz versenyezni.

Ott van például Cindy Crawford 15 éves lánya, Kaia Gerber, aki már most bezsebelte első modellmunkáit, hihetetlenül hosszú lábait lehetetlen feldolgozni, és már ennyi idősen sem áll tőle távol a polgárpukkasztás, vagy Kate Moss 14 éves lánya, Lila, aki nemrég a Braid Bar kampányából mosolygott vissza ránk. De nem csak Cindy és Kate csemetéje örökölt tökéletes géneket, hiszen Heidi Klum lánya, Leni lehet az új üdvöske, megjegyezzük, teljesen jogosan. Legfrissebb fotóitól teljesen elájultak a német modell rajongói, mivel Leni nemcsak hasonlít anyukájára, hanem szépségével talán túl is szárnyalja őt.

Nézd meg, milyen gyönyörű lány lett Leniből!

Kevesen tudják egyébként, hogy négy gyermeke közül Leni az egyedüli, aki a modell házasságán kívül született. Bár az egész család úgy kezeli, hogy legidősebb lányának Seal az apja, valójában Leni a a Formula–1-es mogul, Flavio Briatore és Heidi rövid románcának gyümölcse, ami csúnya véget ért, hiszen a férfi elhagyta a modellt még a terhessége alatt, ám ebben a pillanatban betoppant az életébe Seal, aki az első perctől sajátjaként nevelte Lenit.