Katalin gyerekei ismét ellopták a show-t: őrülten aranyos fotókon Sarolta hercegnő és György herceg

Borítókép: Katalin gyerekei ismét ellopták a show-t: őrülten aranyos fotókon Sarolta hercegnő és György herceg
Nagyon emlékezetesre sikerült II. Erzsébet születésnapja!

A hét végén tartották a II. Erzsébet tiszteletére rendezett katonai parádét, amit tátott szájjal bámultak a gyerekek, beleértve a királyi porontyokat, György herceget és Sarolta hercegnőt is. A Buckingham Palota erkélyén képek is készültek a royal family-ről, amelyeken egyszerűen zabálnivalóak a picik!

Természetesen mindenki roppant csinosan öltözött fel a jeles alkalomra, de Katalin hercegné ismét tündöklően szép volt: puncsszínű Alexander McQueen-ruhája egyszerre volt elegáns és modern. Ugye, milyen csinos volt a kétgyermekes anyuka?

Az ünnepség előtt a királynő részvétét fejezte ki a londoni tűzvészben és a manchesteri terrortámadásban elhunyt áldozatok családjainak, majd egyperces megemlékezéssel indult az ünnepség.

II. Erzsébet hivatalos születésnapja lehetett az egyik utolsó nyilvános esemény, ahol a királynő és férje, Fülöp herceg szerepet vállalt, a herceg ugyanis pár hete jelentette be a visszavonulását. A királynő születésnapja egyébként nagyon fontos esemény a briteknél: minden évben több mint 1000 katona vonul fel, ami mindig nagyon látványosra sikerül.

Most pedig jöjjön néhány fotó a két gyerekről, aki bizony abszolút középpontba került a dédmama szülinapján!