Milyen igazából az a bizonyos párizsi nő? Őszinte fotók, amik megmutatják a valóságot

Borítókép: Milyen igazából az a bizonyos párizsi nő? Őszinte fotók, amik megmutatják a valóságot
Vajon tényleg olyan álomszerűek? Most kiderül!

A párizsi nő egy olyan fogalom, amit előbb vagy utóbb, de mind megismerünk. Egy misztikum, egy hajszálvékony határ a finomság és a vadság között, természetesség, az álomnő. Hosszú órákig tudnánk elemezni öltözködési trükkjeiket, elemezzük is, igyekszünk eltanulni a szépségpraktikáikat, és életfilozófiájukat, amiről ők váltig állítják, hogy a hosszú fiatalság titka.

De milyenek is valójában a párizsi nők? Most végre valójában megismerhetjük őket. Csodálatos kiállítás nyílt ugyanis a Sofitel Budapestben, mely intim bepillantást enged a "les Parisiennes"-ek, életébe akik olyan sikkessé és elegánssá változtatják a francia fővárost.

Néhány fotót már most megmutatunk a galériánkban, de higgy nekünk, ezt a kiállítást nem érdemes kihagyni!

A "La Parisienne by Sofitel" két részből álló fotókiállítás. Kiemel 22 ikonikus, párizsi nőről készült fotót, amely az 1950-es évek híres francia magazinjában, a Paris Match-ban jelentek meg. Néhány képet a magazin híres fotósa, Emanuele Scorcelletti jegyez. E mellett azonban a kiállítás a kortárs művészekre is nagy hangsúlyt fektet, így 10 fiatal amatőr és profi fotós által készített kép is megcsodálható a kiállított darabok között. Az utazókiállítás európai debütálása tavaly nyáron volt Párizsban, azóta Londont, Hollandiát majd Varsót megjárva érkeztek a fotók most Budapestre, a kiállítás nagykövetének pedig a kifogástalan stílusú magyar énekesnőt, Odettet kérték fel.

Megtiszteltetés a "La Parisienne by Sofitel" nagykövetének lenni. Annyi sok francia ikonikus alak van, akit tisztelek és csodálok, különösen Coco Chanel francia sikkje, Catherine Deneuve eleganciája és karizmatikussága, Lou Doillon tehetsége, Charlotte Gainsbourg természetessége és Caroline de Maigret stílusa ragadott meg
nyilatkozta Odett.

A "La Parisienne by Sofitel" kiállítás ingyenesen látogatható július 20-ig!