Leesett az állunk! Fél évvel a szülés után átlátszó ruhában villantott Candice Swanepoel a vörös szőnyegen

Borítókép: Leesett az állunk! Fél évvel a szülés után átlátszó ruhában villantott Candice Swanepoel a vörös szőnyegen
Akarnánk mi így kinézni...

A sztárvilágban nem meglepő, hogy a frissen szült anyukák villámgyorsan adják le a terhesség alatt felszedett kilókat, kiváltképpen, ha egy Victoria's Secret-modellről van szó, de Candice Swanepoel még ebben a körben is egészen különleges eset.

Candice kicsit több mint fél éve adott életet első kisfiának, aki az egyedi brazil Anacã nevet kapta. A csodaszép dél-afrikai modell már három hónappal a szülés után posztolt magáról irigylésre méltó bikinis fotót, most viszont a vörös szőnyegre is visszatért, ahol mindenkit túlragyogott.

Átlátszó ruhájában pedig az alakját is bárki megcsodálhatta a tegnap este tartott Tony Awards-on. Ami pedig igazán fájdalmas ebben a történetben, hogy mi szülés előtt sem néztünk ki így soha, ő pedig szülés után is gond nélkül bármit felvehet. Nincs igazság a földön!

Tudni akarjuk, hogyan csinálja!

Azt már elárultuk, hogy az est leggyönyörűbb nője egyértelműen Candice volt szerintünk, de stílusos szettekből természetesen még akad bőven. Nézd meg galériánkban, hogy mit viselt a többi híresség a 2017-es Tony Awards-on.