Cuki kislányból kamasz srác: Shiloh Jolie-Pitt fiúsabb, mint valaha – FRISS FOTÓK

Borítókép: Cuki kislányból kamasz srác: Shiloh Jolie-Pitt fiúsabb, mint valaha – FRISS FOTÓK

Sokszor és sokan leírták már, hogy mennyire fiús Angelina Jolie és Brad Pitt kislánya, Shiloh. A most már 11 éves sztárcsemete valóban az évek során szépen fokozatosan kezdett átváltozni, kezdte el röviden hordani a haját, hagyta el a kisszoknyákat, és végül már tényleg a gyerekosztályon a fiúknak szánt ruhácskák közül válogatott.

Mint ahogyan sokakat zavar, hogy Megan Fox kisfia királylánynak öltözik, pont így sokan Angie rossz nevelésének vélik betudni, hogy lánya úgy viselkedik, mint egy fiú. A színésznő viszont büszke Shilohra, nem akarja korlátozni, egyszerűen csak hagyja, hogy kibontakozzon a saját stílusa.

És úgy tűnik, Shiloh döntött. Évek óta nem lehetett látni egyetlen lányos ruhadarabot rajta, mostanra pedig már úgy néz ki, mint egy átlagos kamasz fiú, főleg mikor a 8 éves Knox mellett áll.

Egy olyan kamasz fiú, aki rajong a The Walking Deadért, derült ki a legfrissebb paparazzi-fotókból. Ugyanis míg Brad Pitt más gyerekeit vitte a múlt héten a vidámparkba, addig Angie a közös csemetékkel szórakozott Disneylandben. A kis családról pedig rengeteg fotó készült, az interneten pedig újra előjött a téma: miért nem szól már rá Angelina Jolie a lányára?

Nem is értjük, szerintünk teljesen jól elvan így!

Szerintetek baj, ha egy lány fiúruhákat hord?
Én nem értem, miért rugóznak még ezen a témán.
Igen, valami nem stimmel ezzel a lánnyal.