Ezen veszekszik az egész internet: most akkor előnytelenek a fotók, vagy Rihanna tényleg elhízott? – FRISS FOTÓK

Borítókép: Ezen veszekszik az egész internet: most akkor előnytelenek a fotók, vagy Rihanna tényleg elhízott? – FRISS FOTÓK
Szegény Rihanna, nem lennénk most a helyében.

Ha már a média leszállt egy kisebb kiakadás után Jennifer Aniston vélt terhességéről, kipécézte magának Rihannát. Persze a történethez hozzátartozik, hogy a barbadosi énekesnő valóban eltűnt a kíváncsi tekintetek elől az utóbbi időben, ha pedig mégis a vörös szőnyegre merészkedett, akkor a tőle megszokott merész villantások helyett bő ruhákba bugyolálta magát.

Egy ideje már rebesgetik, hogy Rihanna takargat valamit. Először sokan azt hitték, hogy egy kerekedő kismamapocit, de a napokan készült fotók szerint már simán csak egy kerekedő pocit. Az eddig kimondatlant pedig kicsit sem visszafogott módon kürtölte világgá a Barstool Sports, amin azóta is háborog az internet.

"Rihanna vajon divatba akarja hozni a kövérséget?" – tették fel a kérdést a Twitteren:

A poszt már önmagában felháborító, de ha ez így is van, akkor vajon illő-e azon poénkodni, ha egy világsztárra éppen felszalad pár kiló. Mint ahogyan az bármelyikünkkel megtörténhet, csak a mi alakunkon nem csámcsog az egész világ.

A kommentelők szerint egyértelműen nem, végül olyan szintű támadás érte a nők és a testpozitív élharcosok oldaláról a Barstool Sports posztját, hogy azt törölték. És igen, Rihanna lehet, hogy felszedett egy kicsit, de kövérnek nevezni még mindig erős túlzás, ezt legfrissebb fotói is bizonyítják. Sőt, sokak szerint igazán jól áll Ririnek a változás!

Nézd meg te is a legfrissebb fotókat az énekesnőről, és írd meg kommentben, hogy mit gondolsz!