Julia Roberts ismét anyukát játszik, és a gyerek is ismerős – végig tudod nézni az előzetest könnyek nélkül?

Borítókép: Julia Roberts ismét anyukát játszik, és a gyerek is ismerős – végig tudod nézni az előzetest könnyek nélkül?
Jaj de jó, végre egy újabb érzelmes családi filmdráma!

Auggie Pullman (Jacob Tremblay játssza) 10 éves korára 27 különböző műtéten esett át. Ezeknek köszönhetően lát, hall, lélegzik – azonban még mindig egészen másképp néz ki, mint egy átlagos gyerek.

Történetünk ott kezdődik, hogy Auggie életében először megy iskolába – rögtön az ötödik osztályba. A szülők, akiknek a szerepében Julia Robertset és Owen Wilsont láthatjuk,

persze nagyon aggódnak érte. A suliban azután van része Auggie-nak bullyingban és barátokban egyaránt, s lassanként ő lesz az a hős, aki az egész környezetéből empátiát és kedvességet vált ki. Nézzétek meg a bestsellerből készült film szívfacsaró előzetesét:

A most tízéves Jacob Tremblay földrengésszerű belépője Hollywoodba A szoba című film volt, amelyben édesanyját (Brie Larson) hét éven át tartotta rabszolgaságban egy őrült, és ő maga is ennek az erőszakos kapcsolatnak a következménye. Julia Robertset az utóbbi időben a Pénzes cápa című drámában láthattuk George Clooney oldalán, Owen Wilson pedig a Zoolander 2-ben domborított legutóbb a magyar mozikban.

Forrás: Getty Images
Így néz ki Jacob Tremblay a valóságban.

A Wonderre novemberig kell várnunk. Addig is nézegessetek filmeket az újrakezdésről!