Megtörtént az elképzelhetetlen! Ashley Graham történelmet írta a New York-i divathéten

Borítókép: Megtörtént az elképzelhetetlen! Ashley Graham történelmet írta a New York-i divathéten
Plus size modell még sosem tett ilyet!

Hivatalos: Ashley Graham az első plus size modell, aki valaha végigvonult egy Michael Kors divatbemutató kifutóján. Hogy miért ekkora dolog ez? Bár már egy ideje egyre többet foglalkoztatja a szakma a mondjuk úgy, nőiesebb adottságokkal megáldott modelleket - akiket sokan szívesebben látnak viszont a reklámokban és a magazinok címlapján -, azért még mindig a vékony lányok uralják a divatvilágot.

Ashley Graham csillaga viszont magasan szárnyal, úttörőnek számít a szakmában, legutóbbi fürdőruhás kampánya például igazán inspirálóra sikerült.

Ashely mellett láthattuk még a Victoria Secret csillagát, Taylor Hill-t, Bella Hadidot és Kendall Jennert is a tegnapi Michael Kors F/W show-n, és az is kiderült, hogy a lányok között egyáltalán nincs rivalizálás, a plus size modell azt is elárult, hogy Bella még néhány szakmai tanáccsal is ellátta mielőtt kilépett a kifutóra.

Szerinted is van helye a plus size modelleknek a divatheteken? Nézd meg, hogy mutatott Ashley Graham a tökéletes testű lányok mellett!