Csúnya sztori: Miközben Lady Gaga exvőlegénye ott szurkolt neki a Super Bowl-on, addig új szerelme a színpad mögött várta - FOTÓK

Borítókép: Csúnya sztori: Miközben Lady Gaga exvőlegénye ott szurkolt neki a Super Bowl-on, addig új szerelme a színpad mögött várta - FOTÓK
De hát csak szüneteltek, nem?😭😭

Még mindig van miről beszélni Lady Gaga Super Bowl-os fellépése kapcsán. Először szédületes zuhanása járta be a világsajtót, majd az alakját kritizáló kommentek számítottak a top témának az interneten, ám a legfontosabb hír eddig senkinek sem tűnt fel:

Lady Gaga bepasizott!

És ezt nem is titkolja, olyannyira nem, hogy közös fotó is készült róla és új szerelméről a Super Bowl-on. Ebben pedig az a legszomorúbb, hogy az általunk is imádott hajdani vőlegény, Taylor Kinney - akivel egyébként arról volt szó, hogy csak szünetet tartanak - ott szurkolt álmai nőjének a lelátón.

Nos, a döntés úgy tűnik végleges, vagy talán, majd Gaga is előáll a jól ismert Ross-féle "De hát szakítottunk?" mentőszöveggel, mert ezeket a fotókat már nehéz lesz kimagyarázni.

És már azt is tudjuk, hogy ki ez a pasi. Az énekesnő új választottját Christian Carinonak, aki egyébként tehetségkutató ügynök, de szemmel láthatóan több van köztük szimpla munkakapcsolatnál. A Us Weekly már tényként kezeli szerelmüket, tegnap pedig Ryan Seacrest műsorának volt a vendége Gaga, ahol a nagy kérdés elől szépen kitért az anyaszörny:

Nem is tudom! Tudod, hogy nem beszélek a szerelmi életemről, Ryan! Teljesen elpirultam. És a piros most nem megy a ruhámhoz.
mondta Gaga.

A cikk az InStyle.hu-n jelent meg először, ha tetszett, olvasd el a többi írásukat is!