5+1 híresség, aki idén karácsonykor örökre belopta magát a szívünkbe

5+1 híresség, aki idén karácsonykor örökre belopta magát a szívünkbe

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

E

Ezek a hírességek minket is meghatottak idén karácsonykor...

Hiába volt szigorú social media tilalom az ünnepek alatt, titkon azért csak végiggörgettük olykor az Insta-feedünket, és bizony jól tettük, megérték a lopott percek! Karácsony-mániás szívünknek nincs is jobb dolog, mint napokkal az ünnep után felidézni még egyszer a legszebb pillanatokat nem csak a mi karácsonyunkból, hanem a máséiból is, akikhez - a közösségi médiának hála - beleselkedhettünk. Persze, hogy mi is a hírességekre vagyunk leginkább kíváncsiak: idén olyan celebek is belopták magunkat a szívünkbe, akiket nem igazán kedveltünk vagy akikre eddig kevésbé figyeltünk fel.

Nézzétek csak!

1. Kate Hudson

Eddig a szőke színésznő nem jelentett többet a számunkra, mint egy elbűvölő mosolyt, na de ki gondolta volna, hogy ilyen elképesztően szuper énekhangja van?!

Azt persze mindig is sejtettük, hogy Goldie Hawn és Kurt Russel ennyi év után is remek párost alkotnak, de igazán hálásak vagyunk Kate-nek, hogy ezt idén karácsonykor meg is mutatta nekünk - hát nem übercukik?

2. Katy Perry

Nem volt sosem a kedvencünk, de ez a karácsonyi videó, amin a testvérével bohóckodnak... Csak így természetesen, smink nélkül, őszintén és boldogan... Abszolút megkedveltük - ha nem is fogjuk ezután (sem) orrba-szájba hallgatni a dalait, emberként mindenképp a szívünkbe zártuk őt!

És itt még nem ér véget a sor! Galériánkba összeszedtünk még pár hírességet, akiket most kedveltünk csak meg igazán - az utolsó kicsit kilóg a sorból!

Nézd meg a galériánkat> 7 kép
Hírességek, akik karácsonykor belopták magukat a szívünkbe
Bréking: a nőknek nem is kapcsol ki az agya orgazmus közben

Mindenféle történik az agyunkban, amikor a csúcson vagyunk.

Rá tudsz jönni a turpisságra? 5 idegesítően trükkös rejtvény

Vannak ezek a rejtvények, amelyek becsapósabbak, mint elsőre látszanak.

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft