5 híresség, aki mindig ugyanazt viseli

Borítókép: 5 híresség, aki mindig ugyanazt viseli
Bár megtehetnék, nem variálják túl a ruhaválasztást!

Ki ne ismerné Steve Jobs ikonikussá vált fekete garbóját vagy Mark Zuckerberg szürke pólóit? Talán nem véletlen, hogy ezek az elképesztően sikeres emberek nap mint nap ugyanazt a típusú ruhát hordják/hordták, annak ellenére, hogy megengedhetnék maguknak, hogy akár napjában ötször is átöltözzenek - a lehető legváltozatosabb szettekbe.
Aki kipróbálta és megértette a minimál gardrób lényegét - mint például a New Yorkban élő művészeti vezető, Matilda Kahl, aki arról lett híres, hogy három évig ugyanazt az outfitet viselte a hétköznapokon - több érvet is felsorolnak amellett, hogy letedd a voksodat egyetlen jellegzetes összeállítás mellett.

1. Egyel kevesebb döntést kell meghoznod

A fontos embereknek általában rengeteg nagyon fontos döntést kell meghozniuk minden egyes nap, ami lássuk be, igencsak megterhelő lehet. Így legalább reggel a szekrény előtt nem kell sokat töprengeni.

2. Időt spórolsz

Méghozzá nem is keveset... Őszintén, te hányszor szoktál átöltözni reggelente azokon a pocsékabb napokon, amikor semmi nem tetszik, semmi nem úgy áll, ahogyan kellene?

3. Egyszerűbb lesz a vásárlás

Simán csak többet kell venned ugyanabból a ruhadarabból. Így nem bizonytalanodsz el a boltban, költesz el egy csomó pénzt és fecsérelsz el egy rakás időt.

Matilda Kahl és az egyenruhája: fehér ing, fekete nadrág, fekete zakó.

4. Kevesebb stresszel jár

Ha mindig ugyanazt a lookot viseled, nem fogsz napközben azon idegeskedni, hogy vajon nem túl rövid-e a szoknyád, vagy nem túlzás-e a te korodban a pink kardigán.

5. Ikonikussá válik a szetted

Bizony, egy okosan összerakott outfit egybeforr a viselőjének személyiségével és ikonikussá válik. Mint ahogyan azt a galériánk szereplői is bizonyítják! (Azért ha biztosra szeretnél menni, maradj a jól bevált fekete-fehér kombóknál.)