Nézegess csodálatosan szexi Trónok harca-szereplőket az Emmy-gálán

Borítókép: Nézegess csodálatosan szexi Trónok harca-szereplőket az Emmy-gálán
A Trónok harca rekordot döntött a vasárnapi Emmy-díjátadón... bla-bla, kit érdekel, inkább nézd meg, milyen irigylésre méltóan néznek ki a főszereplők estélyiben (is)!

Vasárnap adták át az Emmy-díjakat a főműsordidős kategóriákban; a legrangosabb amerikai televíziós díjátadó gálán évek óta tarol a Trónok harca című fantasy-sorozat, amelynek hatodik évada izgalmasabb volt, mint valaha; aki találkozott az elmúlt hónapokban tévénézőkkel, annak lehet fogalma arról, hogy milyen hatással vannak az agyunk működésére a Westeros és Essos földjén történtek. A Trónok harca vasárnap 12 Emmy-díjat nyert, és ezzel 38-ra növekedett a sorozat Emmy-díjainak száma, ami több, mint amennyit valaha nyert tévéműsor.

Na de elég a locsogásból, nézzétek meg, mennyire másképp néznek ki jó „a való életben” a Trónok harca-szereplők, mint a sorozatban! Friss fotók következnek a 2016-os Emmy-gáláról:

Bár az 5 idei Emmy-jelölt Trónok harca-színész közül egyik se vihette haza a díjat, a gála végén az egész jelenlevő szereplőgárda és stáb a színpadra állhatott, mert a Trónok harca kaszálta el a legjobb tévésorozat-drámáért járó díjat is:

Forrás: Europress
Balról a második az író, George R. R. Martin. A 6. évad írásában már nem működött közre.