Szavazz! - Az 1. Nemzetközi Kromoszóma Karnevál az "Év legjobb projektje" döntőjében!

Borítókép: Szavazz! - Az 1. Nemzetközi Kromoszóma Karnevál az "Év legjobb projektje" döntőjében! Forrás: visegradfund.org
A Down Egyesület nemzetközi programjával részt vesz a Visegrád Fund által megrendezett "Év projektje" versenyben. Szavazz az 1. Nemzetközi Kromoszóma Karneválra, és segítsd hozzá őket a győzelemhez!

A Down Egyesület az általuk szervezett idei 8. Down Világnapon megrendezte az 1. Nemzetközi Kromoszóma Karnevált. A program célja az volt, hogy minél többen vegyenek részt az eseményen a többségi társadalomból, és ezáltal jobban megismerhessék a Down-szindrómával élő embertársaikat. Ezt a projektet a Visegrád Fund támogatta, akik most meghirdettek egy kampányt "Az év projektje" címért.

SZAVAZZ, HOGY A DOWN EGYESÜLET ELNYERJE AZ ÉV PROJEKTJE CÍMET!

Forrás: downegyesulet.hu
Az a baj, hogy az emberek félnek tőlük, mivel nem ismerik őket. Mi egy lehetőséget kínálunk ezzel a programmal, hogy megismerjék őket, barátok legynek, és a jövőben akár azt is el tudják képzelni, hogy együtt tanulnak, vagy együtt dolgozzanak.
Kovács Henriett - adományszervező, Down Egyesület

Az egyesületnek kiemelten fontos, hogy az elképzeléseik, projektjeik mellé külső támogatók is odaálljanak, hiszen segítségükkel nemzetközi léptékűre is ki tudják terjeszteni a találkozókat. A Visegrád Fund által szervezett megmérettetésen az 1. Nemzetközi Kromoszóma Karnevál eddig kiválóan szerepel, hiszen már bejutott a legjobb 4 projekt közé.

A legjobb projektre a NAGYKÖZÖNSÉG SZAVAZATÁT várják, így nagy eséllyel indulnak majd az elismerő győztes címért, és az azzal járó 2500 Euro pénzjutalomért. A szavazatokat szeptember 30.-ig várják.

Szavazatoddal és megosztásoddal most te is segítheted a Down Egyesület munkáját, és projektjének kiemelt elismerését!

SZAVAZZ!

Ide kattintva tudsz szavazni az 1. Nemzetközi Kromoszóma Karneválra