Jöhet egy spinning óra a munkahelyre buszozás alatt?

Borítókép: Jöhet egy spinning óra a munkahelyre buszozás alatt? Forrás: Ride2Rebel
Elképesztő ötlettel állt elő egy hipszter londoni konditerem: mozgó spinning teremmé alakítanának át távolsági buszokat...

Nem fér bele a sport az életedbe?

Fizess be egy spinning órára a reggeli buszozás alatt! Ezzel a zseniális ötlettel állt elő a londoni 1Rebel nevű konditerem, amely eddig "csak" extravagáns öltözőiről, különleges dzsúz-bárjairól és élőzenével kísért edzéseiről volt ismert.

Az elképzelések szerint távolsági buszokat alakítanának át spinning teremmé, hogy a munkahelyükre igyekvők sportolásra fordíthassák a reggeli ingázással töltött időt. Jelenleg még engedélyeztetés alatt áll a Ride2Rebel elnevezésű ötlet, de a megálmodói bizakodók: már most lehet jelentkezni az órákra és bizony több mint 10 000 fős a várólistájuk.

Négy pontról indulnának a spinning járatok London északi és déli külvárosaiból, az érkezési cél pedig a város központi részén elhelyezkedő 1Rebel konditerem lenne, ahol az utasok zuhanyozhatnak, átöltözhetnek, mielőtt beesnének a munkahelyükre. A tervek szerint egy-egy spinning óra 45 percig tartana.

Bennünk azért felmerül a kérdés (főleg így Budaörsről ingázva Óbudára): mi van, ha dugóba kerül a járat?

VIA