Koreai szépség csodaszerek a Marionnaudban

Borítókép: Koreai szépség csodaszerek a Marionnaudban
A koreai lányok és asszonyok évezredek óta tudják, hogy az igazi szépség magából a nőből fakad. Ezért szinte szertartásszerűen és rendszeresen végzik a szépségápolási rutinjukat, ráadásul az országban őshonos, fantasztikus gyógyító növényekre alapozva.

Az ERBORIAN a hagyományokat megőrizve, az ősi koreai gyógynövény-tudományt hasznosítva és a legmodernebb technológiákkal kiegészülve éri el a bőr hibátlan ragyogását.

A rendkívül koncentrált hatóanyag tartalmú és bőrbarát koreai gyógynövények természetes úton fejtik ki jótékony hatásukat. „Összesűrítik” és „újra elosztják” az emberi szervezet természetes energiáit, serkentik a bőrfelületi mikrokeringést, aminek eredménye a fáradtságérzet tartós feloldása.

Nem csak valamennyi alapanyag a természet ajándéka, de a bennük rejlő hatóanyagok kivonása is az Ázsiában használatos ősi technikákkal történik, amik kizárnak bármiféle kémiai beavatkozást.

Az ERBORIAN termékek összetétele teljes értékű, a természetes alkotórészek felhasználásakor ugyanaz történik, mint magukban a gyógynövényekben, hiszen a bennük lévő sok-sok hatóanyag is egymással kölcsönhatásban fejti ki jótékony hatását. Az ERBORIAN vezérelve:

Minden a tégelybe kerül, ami a növényben volt!

Erborian CC Eye Clair Szemkörnyékápoló krém

A CC EYE 3 az 1-ben szépítő szemkörnyékápoló, koreai csúcstechnológián alapuló kapszulázott pigmenteket tartalmaz, amelyek a bőrbe olvadnak. A formula könnyű textúrájú és színe is tökéletesen illeszkedik a szem körüli finom bőrhöz. A nyugtató tulajdonságairól híres Centella asiatica-val gazdagítva ez a termék elősegíti a bőrtónus kiegyenlítését és a szem környékén tapasztalható öregedés jeleinek leküzdését, valamint smink alapnak is kiválóan működik.

Erborian Magic Transformask Arcmaszk

A kettős transzformációjú textúra a MAGIC TRANSFORMASK ötvözi az arctisztító és a bőr tökéletesítő maszk előnyeit a káprázatos arcszín érdekében. Ez a hibrid formula 7 gyógynövény-komplexummal van gazdagítva, a nyugtató tulajdonságairól ismert, kényezteti a bőrt és azonnal látható eredményt nyújt.

Erborian This is the Hand Kézkrém

Ez a tápláló és lágyító ránctalanító krém hidratáltá bársonyosan puhává varázsolja a kezeidet.
White Ginseng Complex Antioxidáns tartalma felveszi a harco a ráncokkal és segít megakadályozni az öregedés jeleit.