Ajánló az aktuális Éva magazinból
Beleolvasok
Luxusutazás
a 158. oldalon
Budapest 4°C

Hirdetés

Tejfölös túrótorta

Egyszerűen és könnyen elkészíthető, ráadásul nagyon finom! Az előkészítés pikkpakk kész, a többit meg a sütő végzi el helyetted! Mi kell még?

fotócredit: Europress

Mit főzzek ma?

2014. 11. 14.

0

Éva magazin

Vajas szívecskék aszalt áfonyával

Mit főzzek ma?

2014. 11. 14.

0

Éva magazin

Dekoratív kekszek ünnepre, vendégváráshoz vagy ajándékba – gyerek és felnőtt egyaránt rajongani fog értük!

Mit főzzek ma?

2014. 11. 07.

0

Éva magazin

Egy szofisztikált desszert: citrompuding

Mit főzzek ma?

2014. 11. 07.

0

Éva magazin

Könnyű, egészséges finomság különleges hozzávalókból, 50 perc alatt.

 Hozzávalók 8 személyre:
- 25 deka édes keksz
- 12 deka vaj
- 30 deka friss szeder vagy más bogyós gyümölcs
A töltelékhez:
- 25 deka túró,
- 25 deka krémsajt
- 2 kávéskanál reszelt citromhéj
- 17 deka kristálycukor
- 3 tojás
- 2,5 deci tejföl
- fél deci citromlé

túrótorta recept,túrós desszert recept,könnyű túrós édesség recept,

1. Daráld le a kekszet. Add hozzá a megolvasztott vajat és gyúrd össze. Nyomkodd szét egy 22 centis szétnyitható tortaformában és hűtsd be 30 percre.

2. Melegítsd elő a sütőt 160 C fokra.

3. Készítsd el a tölteléket. Passzírozd szét a túrót egy tálban, tedd hozzá a krémsajtot, a citromhéjat és a cukrot. Botmixerrel keverd simára, egyenként üsd bele a tojásokat, keverd tovább, add hozzá a tejfölt és a citromlét.

4. Öntsd bele a tölteléket a tésztába és süsd egy és egynegyed órán keresztül. Hagyd a nyitott ajtajú sütőben kihűlni.

5. Hűtsd be legalább 3 órára, de inkább egy egész éjszakára. 6. Tálaláskor szórj a tetejére szedret és hintsd meg porcukorral.

Előfizetés
Nézz bele aktuális számunkba! elofizetesem.hu/evamagazin
Előfizetek
Hirdetés

Hirdetés

Ajánló az aktuális Éva magazinból
Beleolvasok
Forró csoki-receptek
150. oldal

Körtés morzsasütemény!

Mit főzzek ma?

2014. 10. 10.

0

Éva magazin

Végy négy körtét, két almát és máris készülhet ez az isteni morzsasüti!

Csokifüggők, figyelem: íme az igazi szuflé receptje

Mit főzzek ma?

2014. 09. 19.

0

Éva magazin

A legfinomabb csokoládéfelfújt-recept, ráadásul nem is olyan nehéz.

Megtalálták az ország legjobb fagyizóját

Spájz

2014. 09. 16.

0

ÉVA magazin

Ti mivel egészítenétek ki a listát? Kommentben várjuk a tippeket.

Kardamomos körtetorta

Mit főzzek ma?

2014. 09. 11.

0

Éva magazin

Szaftos vilmoskörte piskótában – különleges édességrecept a Két cica konyhája bloggerétől.
Ajánló az aktuális Éva magazinból
Beleolvasok
Dobó Kata-interjú
a 74. oldalon
Hirdetés
Developed by MarquardDigital

A kereséshez kezdj el gépelni!