Ha ragyogóan üde bőrre vágysz: kókuszos testradír házilag

kókuszos testradír,testradír,kókusz,bőrradír Forrás: Nóri/Éva magazin
A testradír egy igazi csodafegyver, amivel pillanatok alatt bársonyossá és üdévé varázsolhatod bőrödet. Érdemes tehát rendszeresen bevetned, amihez ráadásul még csak nem is kell mélyen a zsebedbe nyúlnod, hiszen valószínűleg minden alapanyagot megtalálsz hozzá a konyhában.

A testradírok hatékonyan szabadítanak meg az elhalt hámsejtektől, ami nem csak akkor jön jól, ha épp szuperselymes bőrre vágysz, hanem akkor is, ha önbarnító krémet használnál vagy szőrtelenítenél/borotválkoznál. Ha ezek előtt a műveletek előtt alaposan leradírozod a bőrödet, sokkal látványosabb eredményt érhetsz majd el általa. Ezek mellett számtalan jó tulajdonsággal rendelkeznek még a testradírok – például serkentik a vérkeringést, felveszik a harcot a ráncokkal és a bőr öregedésével, hatékonyan tisztítják az eltömődött pórusokat, selymessé és rugalmassá teszik a bőrt. Olajtartalmuk miatt hidratálnak, illóolaj-tartalmuk miatt nyugtatnak és feltöltenek energiával. Arra azonban érdemes ügyelni, hogy ne ess túlzásba a használatukkal, mert ez többet árthat, mint amennyit használ. Hetente egyszer bőven elég alkalmaznod!

kókuszos testradír,testradír,bőrradír,kókusz,kókuszos testradír házilag
Forrás: Nóri/Éva magazin
A kókuszos testradír elkészítését a galériában találod!

Az én egyik kedvenc ilyen radírom a kókuszos testradír, amit otthon könnyedén el lehet készíteni, akár cukros, akár sós alappal is. Én a cukros verzióra adtam le a voksomat, de ha erősebb radírra lenne szükséged és alapvetően nem száraz túlzottan a bőröd, akkor a sós változatot is érdemes lehet kipróbálnod, mert a sóban található ásványi anyagok nagyon jót tesznek a bőrnek.

Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy te is kipróbáld a kókuszos testradírt, mutatom hogyan készítheted el házilag!