Ciki vagy sem Coelhót olvasni? Kiss Tibi és Ganxsta Zolee felvállalta!

Paulo Coelho,könyv Forrás: Athenaeum Kiadó
Paulo Coelhót, azt hiszem, senkinek nem kell bemutatni. Ő az, akiről mindenkinek van véleménye: egyesek odáig vannak közhelyekkel teli bölcsességeitől, másokat egyenesen kirázza a hideg tőlük. De gondoltad valaha, hogy egyszer Ganxsta Zolee vagy épp Kiss Tibi kezében látod majd a könyvét?

Tudtad, hogy Coelho nem csak a életbölcsességek fenegyereke, hanem a kortárs irodalom bestseller-mágusa is? Világszerte, megközelítőleg 250 millió példány kelt el eddig könyveiből.

"Coelhót vagy imádják, vagy ki nem állhatják az emberek – az utóbbiak ráadásul a bestseller-shaming kielégítő tevékenységét is művelik, hiszen nincs is menőbb, mint belekötni abba, akiért sokan rajonganak. A Coelho-jelenség másik fontos tévképzete, hogy a brazil sztárszerzőt csak főleg nők olvassák, hiszen ők fogékonyak a lelkizésre." – olvasható az Atheneum kiadó facebook oldalán.

Coelho kiadója ezt az anomáliát lovagolja meg legújabb könyvével, a Hippivel. A könyv népszerűsítési kampánya pedig egész egyszerűen zseniális és egyben letaglózó. A brazil szerző könyvét olyan hírességek kezébe adták, mint Árpa Attila, Mucsi Zoltán, Ganxsta Zolee, Kiss Tibi vagy épp Kiss Gergő. A hírességekről természetesen kép is készült mindeközben, akiket talán még soha nem láttunk ilyen átszellemülten olvasni.

Csodás férfiak és érzelemmel teli életbölcsességek? Hát mi más kellhet még a nőknek?

De nem is szaporítom tovább a szót, beszéljenek maguk a képek!

Te szívesen olvasol Coelhót?
Igen, nagyon kedvelem.
Nem, mert nagyon távol áll tőlem.

Ha szívesen olvasol olyan mantrákat, amelyek valóban segítenek neked bizonyos élethelyzetekben, érdemes a linkre kattintanod!