Ezt a videót sajnos lehetetlen bőgés nélkül végignézni: egy négyéves kisfiú dalban emlékezik meg a kishúgáról

Borítókép: Ezt a videót sajnos lehetetlen bőgés nélkül végignézni: egy négyéves kisfiú dalban emlékezik meg a kishúgáról
A szülők szerint abszolút a saját ötlete volt, nem is tudta, hogy rajta van a kamera.

Vírusként terjed az interneten ez a videó, amelyen egy négyéves kisfiú egy oltár előtt énekel és műanyag gitárján kíséri magát szilveszter napján.

A texasi Alexander és családja tavaly májusban vesztették el a legkisebb jövevényt, Avát, és éppen aznap, mármint szilveszterkor lett volna a kislány egyéves születésnapja. A gyerek veseproblémákkal született.

Ebből az alkalomból a báty elhatározta, hogy elénekli neki az Emlékezz rám című betétdalt a Cocóból, a Pixar nemrég bemutatott filmjéből, amely mellesleg a mexikói halottak napja hagyományairól szól, arról, hogyan látogatnak át a rég elhunyt rokonok a holtak világából. Alexander édesapja szerint a film nagyban segített a kisfiúnak, hogy megértse, mi történt velük.

A videón az látható, ahogy a kisfiú az elhunyt húga emlékére felállított „házi oltár” előtt énekel és gitározik egy, a Cocóban látható gitárra módfelett emlékeztető játék hangszeren.

A videót már több mint ötvenezren megosztották, és a szülők hálás tweetben köszönték meg az internetező tömegek támogatását.

Olyan csúnya dolgok léteznek a világon, ezek a gesztusok lehetővé teszik, hogy szebbnek lássuk azt ilyen sötét időkben
mondta az apuka a helyi hírportálnak.

Itt nézhetitek meg az eredeti dalt:

És most egy vidámabb téma: