Ők nem kérnek virágot – Kézen fogva ballagnak több tucat iskolában 2018-ban is

Ők nem kérnek virágot – Kézen fogva ballagnak több tucat iskolában 2018-ban is
Forrás: facebook

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A kezdeményezés a KézenFogva Alapítványtól származik; a megváltozott munkaképességűeket segíthetik vele a ballagók és hozzátartozóik.

2018-ban immár harmadszor van lehetőség arra, hogy a végzős diákok lemondhassanak a virágcsokrokról és a plüssmacikról a ballagásukon. Ezúttal is több tucat iskola és diák csatlakozott (és még nincs vége) a „Kézenfogva ballagunk” akcióhoz, amelynek keretében a ballagók arra kérik a családtagjaikat és a barátaikat, hogy ne vegyenek nekik hatalmas virágcsokrokat és más ballagási ajándékokat, hanem ezeknek árát – vagy legalább annak egy részét – inkább adományozzák a fogyatékosokat és családjukat segítő Kézenfogva Alapítványnak.

Olvasd el ezt is!

Az akcióhoz bármely ballagó diák csatlakozhat, ha kitölti ezt a jelentkezési űrlapot. Cikkünk írásakor már vagy 30 iskola diákjai jelezték, hogy részt vesznek a kezdeményezében. A ballagók hozzátartozói már most is (és persze egész évben) adhatnak adományt.

Tavaly három és fél millió forint gyűlt össze a ballagási adományokból, amiből 21 fogyatékos embernek tudott segíteni az alapítvány a munkában való elhelyezkedésben. A weboldalukon be is mutatnak közülük néhányat. 2016-ban közel egymillió forint gyűlt össze a ballagási virágokat, ajándékokat kiváltó adományokból.


Szerintünk ez a galéria is érdekelhet:

Nézd meg a galériánkat> 11 kép
Ilyen egy nap az iskolában a világ különböző tájain
Tovább olvasok
Velence télen is varázslatos – és most még fizetni sem kell a látogatásért

Hamarosan belépődíjat kell majd fizetniük az egy napra Velencébe érkező turistáknak – ha el akarod ezt kerülni, keresd fel mielőbb az észak-olasz várost!

Liu Shaolin Sándor: tavaly valóra váltottuk egy régi álmát!

Liu Shaolin Sándor régóta szerette volna modellként is kipróbálni magát. Mi pedig nagyon szerettük volna őt lefotózni "A férfi stílusa" rovatunkba. Így két kívánság teljesült egyszerre.

Kövess minket

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem