3 étel, aminek jót tesz, ha bort is teszel bele!

3 étel, aminek jót tesz, ha bort is teszel bele!
Forrás: Dubicz Borászat és Szőlőbirtok

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A cikk támogatója a Dubicz Borászat és Szőlőbirtok
M

Mi lehet finomabb annál, mint egy igazán jó fogás mellé elfogyasztani egy pohár hozzá illő bort? Semmi, de talán�egy borral készült finom étel megpróbálhatja felvenni vele a versenyt.

A borral főzés egyik alapszabálya, hogy minden esetben jó minőségű itallal érdemes dolgozni, emellett pedig arra is fontos figyelni, hogy ugyanabból a borból ajánlott egy-egy pohárral meginni mellé, amellyel az étel készült.

Van is jó néhány étel, amelynek kifejezetten jót tesz, ha bor is kerül bele. Adunk néhány tippet, melyek ezek!

Fehérboros sajtleves és hagymaleves

Ha a sajtkrémlevesbe vagy a krémes hagymalevesbe fehérbor kerül, jobban kiemeli a sajt és a hagyma finom ízét, mint bármilyen fűszer. Egészen klasszikus fondü jellege lesz a levesnek tőle, ráadásul krutonnal tálalva igazán éttermi minőségű fogás lesz.

Még két receptért kattints IDE!

Az édesítők dzsungelében, avagy mi árt jobban, a cukor vagy a szacharin?

Az Éva magazin 2017/őszi Egészség különszámában olvashatsz a készételekhez használt 61 féle cukorról. Ám a többi édesítővel kapcsolatban is érdemes bővíteni az ismereteket.

Ezeket kéne máshogyan takarítanod a fürdőszobában, hogy egészséges maradj!

Az ember azt hinné, hogy bizonyos dolgokra ritkábban is ráfér a takarítás. Pedig nem.

Tudod, melyik romantikus filmből valók ezek a vicces jelentek? – Töltsd ki a KVÍZT!

Töltsd ki a kvízt és írd meg, hányat tudtál helyesen a válaszok közül!

Mihez kezdj, ha transznemű vagy? És ha a gyerek az?

Hova fordulhat, milyen lehetőségei vannak itthon annak, aki úgy érzi, rossz testbe született? Részlet a novemberi Éva magazinban megjelent összeállításból.

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft