Ilyen egy hétvégi reggel a slow living jegyében

Ilyen egy hétvégi reggel a slow living jegyében
Forrás: europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

U

Ugye milyen jó is az, amikor a hétvége ráérősen indul? Próbálj te is a lehető legjobban lelassítani reggelente, hogy még tartalmasabb legyen a nap! Ehhez adunk ötleteket.

Ha máskor nem is, legalább hétvégén meg kell tanulnunk kicsit visszavenni a tempóból, lassabban elindítani a reggelt! Persze bízunk benne, hogy a legtöbbeteknek ez a lehető legtermészetesebb dolog, mégis úgy érezzük, hogy nyomatékosítanunk kell, mennyire fontos a kiegyensúlyozott életmód. Épp ezért leírjuk, hogy miként képzeljük el mi a tökéletes, ráérős hétvége reggeleket!

>> Nyugis ébredés, amikor magunktól, és nem a telefonunk, vagy ébresztőóránk elviselhetetlen zajától nyitjuk ki a szemünket. (Ilyenkor még a szundi gomb nyomkodását is elfelejthetjük.) Hatalmas nyújtózások, összebújás, lassú ébredezés. A telefon egy másik helyiségben pihen, így esélyünk sincs rápillantani.

>> Egy bögre finom meleg ital: ez a legjobb pillanat a kedvenc kávénk, teánk, vagy kakaónk elkortyolgatására. Még a hangot is imádjuk, ahogy kevergetéskor a kanál néha-néha odakoccan a pohár falához. Olyan megnyugtató!

Kép
forrás: europress

>> Irány a kanapé! Összebújás egy jó nagy takaró alatt a párunkkal, a gyerekekkel, vagy akár a kis kedvencünkkel. Nincs is szükségünk ennél jobb szeretet élményre!

>> Készül a kiadós reggeli, amit akár az ágyban, vagy a kanapén ülve is el lehet fogyasztani. Olyan finomságok ezek, amiket a hétköznapokon általában nem eszünk, mert nincs időnk elkészíteni. Most azonban megkezdődhetnek a tojásrántotta kísérletek! ;-)

Kép
forrás: europress

>> Egy kis közös program: beteszünk egy klassz filmet, - például egy vicces mesét-, vagy elővesszük a kedvenc társasjátékunkat, és megkezdődik a versengés!

>> Az ébredés biztos jele, és a nap aktív részének megkezdése: az aznapi program szavazásra bocsátása. Egy gyors zuhany, öltözés, és szinte bármit csinálhatunk! Még szinte el sem kezdődött a nap, de már mennyi mindent csináltunk! Ugye milyen jó érzés lassabban élni?

Röhögtél ma már? Az Oscar házigazdája szerint ezért történt meg a botrányos borítékcsere vasárnap este

Olvasd el / nézd meg, mi történt az Oscar-gála végén a műsorvezető szemszögéből.

6 berendezési tárgy a hálószobádban, ami lehet, hogy nem hagy jól aludni

Ezek a végtelenül egyszerű dolgok is keresztülhúzhatják a nyugodt éjszakáidat!

16 filléres gyerekjáték kartondobozból, amitől eldobod az agyad

Állati klassz játékokat készíthettek a kölyöknek gyakorlatilag nulla ráfordítással...

Mit nézünk 2017-ben? 7 izgalmasnak ígérkező magyar film, amit még csak ezután mutatnak be

Két Oscar-díj, Arany Medve: a magyar film az utóbbi időben figyelemre méltó diadalúton jár. Talán korai még új aranykort emlegetni, döntsék el ezt majd az unokáink, az azonban biztos, hogy nemzetközi porondon rég arattunk ekkora sikereket. 2017 pedig ígéretesebb, mint valaha. Lássunk hét filmet, amit nagyon várunk az eljövendő hónapokban!

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Apa csak egy van, de ha most megrendeled az Éva magazint, négyet adunk hozzá! Élj a rendkívüli lehetőséggel: 10 Éva és 4 Apa magazin most 10 930 Ft helyett csak 5990 Ft!

Csak 5990 Ft