Megjelent az Advent különszámunk 16 gyönyörű dekorpapírral!

Borítókép: Megjelent az Advent különszámunk 16 gyönyörű dekorpapírral!
Meglepetésünk is van: további példányokat a papírokból INNEN tudsz letölteni.

Mitől lesz igazán jó hangulatú a karácsony? Szerintünk mindentől, ami személyes: azoktól az apró szokásoktól, ami csak a saját családunkra jellemző, azoktól az ételektől, amiket csak mi főzünk, azoktól az ajándékoktól, ami csak nekünk juthatott eszünkbe.

Ezért idén megpróbáltuk minél személyesebbé tenni az Éva Adventet: ismert embereket kérdeztünk arról, hogyan ünneplik ők szeretteikkel a karácsonyt, és külföldi ismerőseinket is végigkérdeztük, mik azok a hagyományok, amelyek az ő országukra és családjukra jellemzőek.

Ezen kívül mi is rengeteg tippet is adunk ahhoz, hogy hogyan tehetnéd minél egyedibbé a családod karácsonyát: a készülődéstől kezdve az ünnepek alatti lazításig segítünk a takarításban, az ünnepi menü összeállításában, a közös programok megszervezésében, az ajándékok megtalálásában vagy elkészítésében, a lakás feldíszítésében.

Ráadásul a magazin mellé 16 oldalnyi dekorpapírt adunk ajándékba, amiből kedved szerint készíthetsz meglepetést, díszeket vagy csomagolhatsz bele ajándékokat. Magazinunkban található csodálatos deko papírokból további példányokat nyomtathatsz.

A 16 oldal gyönyörű papírt a kép alatti letöltés gombbal bármikor letöltheted.

És ilyen káprázatos apróságokat készíthetsz a dekorpapírokból – kattints a play gombra!