DIY: variációk gesztenye dekorra – 10 egyszerű, de nagyszerű ötlet

DIY: variációk gesztenye dekorra – 10 egyszerű, de nagyszerű ötlet
Forrás: pinterest

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

I

Itt a gesztenye gyűjtésének ideje! Szedj belőlük jó sokat, hogy ilyen klassz dekorációt tudj készíteni otthonra! ;-)

Ha jártatok a napokban olyan helyen, ahol gesztenyefák laknak, akkor már észrevehettétek, hogy megkezdődött a „vadgesztenye szüret”, vagyis a tekintélyt parancsoló fák ha apránként is, de elkezdték potyogtatni terméseiket, sokszor nem kímélve az alattuk elhaladó buksikat. Ekkorra már javában kerekek, vagy laposak; élénkek, fényesek, és persze nagyon barnák kedvenc őszi kincseink, amelyek szedegetésére, gyűjtögetésére olyannyira rá tudunk kapni, hogy akár több zacskónyit is felhalmozunk belőlük egy szempillantás alatt. Persze ezt cseppet sem bánjuk, hiszen hazaérve csodálatos őszi dekorációt készíthetünk belőlük: átszúrva, megfestve, ragasztva, lógatva, vagy amihez épp kedvünk van. Idén se szabj határt a kreativitásnak, próbáld meg minél változatosabban és dekoratívabban felhasználni újdonsült szerzeményeidet! Ehhez hoztunk most némi inspirációt képek formájában! Katt a galériára!

Nézd meg a galériánkat>10 kép
Így dekorálj gesztenyével! - 10 kedves ötlet

(képek: pinterest)

16 filléres gyerekjáték kartondobozból, amitől eldobod az agyad

Állati klassz játékokat készíthettek a kölyöknek gyakorlatilag nulla ráfordítással...

Mit nézünk 2017-ben? 7 izgalmasnak ígérkező magyar film, amit még csak ezután mutatnak be

Két Oscar-díj, Arany Medve: a magyar film az utóbbi időben figyelemre méltó diadalúton jár. Talán korai még új aranykort emlegetni, döntsék el ezt majd az unokáink, az azonban biztos, hogy nemzetközi porondon rég arattunk ekkora sikereket. 2017 pedig ígéretesebb, mint valaha. Lássunk hét filmet, amit nagyon várunk az eljövendő hónapokban!

Oscar 2017: A 10 legmegosztóbb pillanat

Az biztos, hogy nem unatkoztunk az idei Oscar-díjátadó nézése közben.

Kell a sport a várandósság idején: 6 érv mellette

Még a legsportosabb nők is gyakran abbahagyják a sportolást a várandósság alatt, mert vagy túl fáradtnak érzik magukat, vagy féltik a bébit. Pedig nagyon is hasznos a mozgás ebben az időszakban is!

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Apa csak egy van, de ha most megrendeled az Éva magazint, négyet adunk hozzá! Élj a rendkívüli lehetőséggel: 10 Éva és 4 Apa magazin most 10 930 Ft helyett csak 5990 Ft!

Csak 5990 Ft