8 érv, amiért egy citrom mindennél hasznosabb a világon

8 érv, amiért egy citrom mindennél hasznosabb a világon
Forrás: Getty Images

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

N

Nem kell citromba harapnod azért, hogy hasznot húzz ebből a gyümölcsből!

Azt kell mondjuk, hogy bizony még a szódabikarbónának is akadhat ellenfele egy háztartásban! És hát mi is lehetne más, mint egy déligyümölcs, nevezetesen a citrom. A legtöbben talán a teánk ízesítésére, esetleg sütemény alapanyaga gyanánt használjuk, azonban ősárgaságában ennél jóval több potenciál rejlik. A következő összeállításban mutatunk néhány tippet, hogy mire használhatod még ezt a savanykás gyümöcsöt, talán van közte olyan is, amire eddig még nem gondoltál.

Nézd meg a galériánkat> 8 kép
8 érv, amiért egy citrom mindennél hasznosabb a világon

brightside.me

Ezért nem ülhetett Meghan Markle és Harry herceg egymás mellé az egyik első közös szereplésükön a nyilvánosság előtt

Gyakorlatilag jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Harry herceg és barátnője, Meghan Markle színésznő. Az esemény, amelyen minderre sor kerülhetett csaknem egy évvel azután, hogy fény derült a kapcsolatukra, az Invictus játékok volt Torontóban, amelyet Harry alapított 2014-ben és amely egy paralimpia jellegű sportverseny különböző hadseregekben megsérült veteránoknak.

A nap tippje: telefontisztító gép, mert a mobilod koszosabb, mint a vécéd, csak hogy tudd

A telefon a legkevésbé higiénikus tárgy körülöttünk, mert nemcsak állandóan a kezünk ügyében van, hanem az akkumulátorának köszönhetően melegebb hőmérsékletű is, mint mondjuk a slusszkulcsunk, tehát könnyebben tenyésznek rajta a baktériumok.

Kövess minket

Spórolj ősszel is!

Csak 1185 Ft