Újrahasznosított DIY szalvétagyűrű WC-papír gurigából - így készül lépésről lépésre

Borítókép: Újrahasznosított DIY szalvétagyűrű WC-papír gurigából - így készül lépésről lépésre Forrás: a szerző sajátja
A magad készített szalvétagyűrű, egyszerűségének köszönhetően szinte bármilyen színhez, anyaghoz, dekorációhoz passzol, így többször is felhasználhatod!

A nyáron több nagy létszámú bulit is szervezünk a családnak, barátoknak: névnapok, szülinapok, grill party, meg ami belefér. Lesz olyan is közülük, amelyiknek úgy gondoljuk, hogy meg kéne adni a módját, elegáns terítéssel, több fogásos vacsorával, gyertyafénnyel. Amíg ez csak elméletben fogalmazódott meg bennem, addig nem volt semmi baj, azonban most már élesben is elkezdtem szervezni a közelgő eseményt. Ilyenkor persze sorra jönnek a megválaszolatlan kérdések: ha nem otthon tartjuk, de mi szeretnénk főzni, hogyan lehet megoldani; a szabadtéren berendezett asztalokhoz vajon milyen dekoráció illik majd; mivel fogunk elegánsan teríteni? Na és itt volt az a pillanat, amikor elgondolkodtam, hogy miként lehetne megoldani a 30-35 emberre való terítést elegánsan, ám mégis gazdaságosan.

Felnyitottam a laptopomat és hosszas keresgélésbe kezdtem a dekorációs ötletek között. Egyszer csak rábukkantam a WC-papír gurigából készülő szalvétagyűrűkre. Először még nevettem a dolgon, de aztán úgy gondoltam: „miért is ne, kipróbálom!”. Ennek eredményeképp született meg a mostani összeállítás, amiben lépésről lépésre lefotóztam és leírtam, én hogyan készítettem el a szalvétagyűrűket. Az ezzel töltött munka igazából nagyon is kikapcsoló, a sikerélmény borítékolható és az eredmény magáért beszél. Ráadásul az egyszerűségének köszönhetően szinte bármilyen színhez, anyaghoz, dekorációhoz passzol, így többször is felhasználható.

Ne dobd ki a Wc-papír gurigát, hasznosítsd újra, dekorálj és büszkélkedj vele te is!