Ezt árulja el rólad a kedvenc borod

Borítókép: Ezt árulja el rólad a kedvenc borod Forrás: ThinkStock
Kétségbe sem vonható tény, hogy a bor csodálatos ital. Mindazonáltal a kedvenc fajtánk rengeteget elárul a személyiségünkről – íme, néhány példa, ami segítségedre lehet a beazonosításban.

Édes vörösbor

Imádod a gyerekeidet, a kézzel készült ékszereket és a Született feleségeket – és nem feltétlenül ebben a sorrendben.

Édes fehérbor

Neked bármi jöhet, amiben Reese Witherspoon szerepel – vagy rózsaszín.

Száraz vörösbor

Erős és határozott személyiség vagy, aki mindig tudja, mit akar elérni – ezért a körülötted lévők sokszor főnökösködőnek tartanak, de ez téged cseppet sem zavar.

Félédes fehérbor

Anno a suli legnépszerűbb diákja voltál, a hajad mindig tökéletesen és frissen szárított, s a határidőnaplódba több mindent zsúfolsz, mint a táskádba.

Aszú

Kedves, előzékeny személyiség vagy, aki mindig az élet napos oldalát keresi. Mindennél többre tartod a könnyed eleganciát és a kifinomult megjelenést.

Félszáraz vörösbor

Általában te vagy a társaság középpontja, aki mindig minden buliba elsőként veti bele magát – közvetlen személyiséged bárkit egy másodperc alatt magával ragad.

Rosé

Nincs ellenedre egy-egy pohár isteni nedű a délután folyamán sem, és naponta többször is megguglizod Zoé Deschanelt, ha gépközelbe kerülsz.

Habzóbor

Imádod a kiadós reggeliket, különösen azokat, amelyeket az Instán is megörökíthetsz – így amint az élet lehetővé teszi, feladod a jelenlegi multis állásodat és elmész bloggernek.

Száraz fehérbor

Maximalistának tartanak és ezzel tisztában is vagy – ezért azon nyomban beszereztél egy divatos, márkás (és persze nagyon drága) fekete táskát, amikor egy újságcikkben azt olvastad, hogy ez a harmincon túli nők ruhatárának legfontosabb alapdarabja.