Jöhet az új afroamerikai Samantha Jones?

Borítókép: Jöhet az új afroamerikai Samantha Jones?
Még mindig nehéz felfogni, hogy Kim Cattrall nem szeretné többször eljátszani Samantha Jones szerepét, de talán a harmadik rész még nincs teljesen veszve!

Az utóbbi időben attól hangos az amerikai sajtó, hogy Kim Cattrall miatt nem lesz új SATC-mozifilm, a szereplők egymásnak ugrottak, ja, és amúgy sem voltak túl jóban a forgatások alatt sem. Ha lemaradtál róla, itt olvashatsz erről bővebben:

Most pedig azt nyilatkozta Kim, hogy a részéről semmi akadálya nincs annak, ha keresnek valakit a helyére, sőt szerinte igazán izgalmas lenne, ha mondjuk egy egészen más Samantha Jones térne vissza a 3. részben:

„Egy másik színésznőnek kellene eljátszania, szerintem jó lenne egy afroamerikai vagy akár egy katalán Samantha Jones is.”

Kim egyébként már 61 éves (ami egészen elképesztő), negyvenesen kezdte el forgatni a sorozatot, s azt mondja szerette, jó volt, de vége. Nem lehet tudni, hogy mi az igazság, mert állítása szerint már régen eldöntötte, hogy nem akar többé Samantha bőrébe bújni, a többiek szerint pedig csak összerúgta a port a stúdióval, mert nem akarták más produkcióit finanszírozni.

Nem mintha a Szex és New York-mozifilmek lennének a valaha volt legjobb alkotások, de szívesen megnéztük volna a befejezést, és egy világ omlott össze bennünk, amikor megtudtuk, milyen viszonyban vannak egymással a szereplők!