Keressük az ország legvagányabb nagyszülő-unoka párosát.

Borítókép: Keressük az ország legvagányabb nagyszülő-unoka párosát.
Nézd a Cartoon Network vadonatúj Ben 10-sorozatát, és játssz!

Új életre kel a Cartoon Network egyik legsikeresebb sorozata, a Ben 10, amelynek hatására gyermekek milliói képzelték el, hogy különböző idegen lények bőrében mentik meg a világot. Az eredeti sorozat 2006-os premierje után viszonylag gyorsan nemzetközi szenzációvá vált műsort most rajongók új generációja ismerheti meg a csatornán; októbertől látható a Cartoon Networkön a vadonatúj Ben 10-sorozat, amelyben a kalandvágyó tízéves Ben rábukkan az Omnitrix nevű szuperkarkötőre, amelynek segítségével megmenti a világot. Egy lüktető, akció- és fantáziadús világ tárul az új nézők elé, még több, szívet melengető momentummal és humorral átszőve.

Az új széria középpontjában Ben, Gwen és Max nagyapa áll, akik a Rozogány becenevet viselő lakókocsival járják az Egyesült Államok kies és kietlen vidékeit a nyári szünet alatt. Max nagypapa Ben legnagyobb támasza, aki mindig mellette áll, ha a szükség úgy hozza.

Nézd a vadonatúj Ben 10-sorozatot (október 10-től hétköznaponként 19:00-kor) és nevezz a "Legvagányabb nagyszülő-unoka páros versenyre"!

A közönségszavazás alapján legkedvesebbnek ítélt, legtöbb szavazatot kapott tíz fotó beküldői közt egy három napos wellness hétvégét sorsolunk ki a noszvalyi Oxigén hotelben, illetve tíz darab Ben 10-táskát és Ben 10- karabinert.

JÁTÉKSZABÁLY