HETI HOROSZKÓP: 2016. ÁPRILIS 11-17.

HETI HOROSZKÓP: 2016. ÁPRILIS 11-17.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

Az Ikrekre spórolás vár, a Szüzek életébe pedig egy rég nem látott barát csöppenhet be újra.

KOS
(Március 21. – április 20.)

Bár igaz a mondás, miszerint minden nap tanul valami újat az ember, ha úgy érzed, hogy szakmailag is rád férne egy kis továbbképzés, ne félj belevágni. Ha pedig régóta tervben van valami teljesen új dolog elsajátítása, itt az ideje belevágni, legyen ez egy főzőtanfolyam vagy új nyelv elsajátítása.
TIPP: Ha gyermeked nehezen rávehető a tanulásra, különösen, ha matekról van szó, de szeretnél segíteni neki, ITT találsz néhány játékos megoldást, amivel gyakorlatilag észrevétlenül érti, tanulja és szereti is meg majd a számtant.

BIKA
(Április 21. – május 21.)

Mostanában picit érzékenyebb, sértődékenyebb vagy, könnyen megbántódsz dolgokon, feleslegesen. Próbáld meg egyrészt lazábban venni a dolgokat, másrészt meg nem kell ám mindenkivel foglalkozni, sokan tényleg csak bántó szándékkal mondanak dolgokat. Olyanok véleményére adj, akik közel állnak hozzád és tényleg számítanak. De akkor se kell megsértődni, ha esetleg ők mondanak olyat. Segítő szándékkal mondják!
TIPP: Nem kell mindent véresen komolyan venni, szó szerint meg pláne. ÍME néhány hasonló, muris eset, amit neked is látnod kell!

IKREK
(Május 22. – június 21.)

Mostanában picit túlköltekezted magad, jócskán túllépted az "elverhető" keretedet. De mielőtt lelkiismeretfurdalásod lenne, gondold át, hogy vettél-e, illetve költöttéldolodra, amire igazából nincs szükséged? Ha nem, akkor ne érezd magad rosszul egy percig se. Majd a következő időszakban picit jobban meghúzod a nadrágszíjat, és rendeződik az anyagi helyzeted.
TIPP: Ha elbizonytalanodsz magadban, csak tedd fel magadnak EZT a 10 kérdést, és rájössz, hogy jó úton haladsz-e.

RÁK
(Június 22. – július 22.)

Az idő még mindig nem a barátod, úgy érzed, hogy ha 48 órából állna egy nap, az sem lenne elég. Kitartás, hamarosan vége ennek a hajtós időszaknak, és végre kipihenheted magad. Ha már megvan a szabid időpontja, foglalj szállodát is valami csodálatos, vízpartos helyen. Belföldre, vagy külföldre mennél? Igazából mindegy, alényeg, hogy víz közelébe legyél, az kell most neked!
TIPP: Próbáld ki EZEKET a tippjeinket, ha szeretnéd, hogy mostantól mindenre jusson időd.

OROSZLÁN
(Július 23. – augusztus 22.)

Különösen nagy gondot fordítasz mostanában a helyes táplálkozásra és a mozgásra is. Mindegy, hogy fogyási, vagy szimplán egészségtudatos okokból, a lényeg, hogy nagyon jól teszed. Szervezeted meghálálja, egyrészt jobban nézel ki, mint valaha, másrészt pedig kicsattansz az energiától, amire most nagy szükséged van.
TIPP: Otthon könnyű egészségesen étkezni, de bent az irodában könnyen elcsábulsz. ITT azonban 8 finom és egészséges irodai ebéd receptet is találsz, ami ráadásul nem nyom el, hanem egész délután friss maradsz majd.

SZŰZ
(Augusztus 23. – szeptember 23.)

Egy rég nem látott barát csöppen bele újra az életedbe, és néhány kellemes, együtt töltött óra után nem is érted, hogy miért nem találkoztok sűrűbben. Azért vigyázz, mit mondasz neki és próbálj meg visszaemlékezni az okra, amiért valójában nem kerested a társaságát. Rögtön világos lesz minden!
TIPP: Ha szeretnéd elkerülni a jövőbeli konfliktus helyzeteket, akkor ÍME néhány kérdés, amit soha, senkinek ne tegyél fel!

MÉRLEG
(Szeptember 24. – október 23.)

Nagy változások várhatóak az életedben, amiknek nagyon örülsz. A családodat is érinti, több tagját is, ami egyrészt jó, másrészt viszont vitás helyzeteket szülhet. De nem a veszekedés a cél, hanem hogy mindent alaposan átbeszéljetek és dűlőre jussatok. Legyél te az okosabb és ne menj bele értelmetlen vitákba.
TIPP: Merj kipróbálni új dolgokat, pláne olyanokat, amik megkönnyítik az életedet. ÍME például néhány kütyü, aminek nincs olyan szülő, aki nem örült volna, vagy örülne a jövőben.

SKORPIÓ
(Október 24. – november 22.)

Szereted a felelősséget másokra tolni, nehezen hozol döntéseket, válaszolsz meg nehezebb kérdéseket. De most ennek vége! Itt az ideje, hogy ne mástól várd a választ, neked kell döntened, mert ez a te életed, és a te jövőd. Nem szabad, hogy mások irányítsák! Ideje, hogy a kezedbe vedd az irányítást.
TIPP: ÍME néhány önsegítő könyv, amit tényleg érdemes elolvasni.

NYILAS
(November 23. – december 21.)

Ne nyaldosd tovább a sebeidet, már rég begyógyultak. Engedd el a múltat, zárd le, amit le kell zárni, és ideje a jelennel és picikét a jövőddel, de ami a legfontosabb: magaddal foglalkozni. Ő már a múlt, továbblépett. Lépj tovább te is.
TIPP: Hogy ne kövesd el még egyszer ugyanazt a hibát, ÍME néhány dolog, amit bármennyire is szerelmes vagy, többé ne tegyél meg.

BAK
(December 22. – január 20.)

Elég a négy falból, irány a természet! Jó idő van, korán világosodik, később sötétedik, így sokkal több időd és lehetőséged van kint lenni, mint bent a lakásban, vagy az irodában. Sportolj a szabadban, és barátaiddal, családoddal is benti, "beülős" programok helyett szabadtéri programokat szervezzetek inkább.
TIPP: Inspiráció gyanánt MUTATUNK néhány néhány természetközeli iroda, ahol még dolgozni is nagyobb öröm. Less el néhány ötletet!

VÍZÖNTŐ
(Január 21. – február 19.)

Nem alszol túl jól mostanában, pedig valójában nagyon fáradt vagy és lehetőséged is lenne nagyokat aludni – most kivételesen. Te mégsem tudsz. Ha mégis sikerül néhány órát aludnod, váll- vagy fejfájással ébredsz. Érdesem utánajárni, hogy mi lehet a gond. Miért nem jön álom a szemedre? A válasz nem biztos, hogy az ágyban, vagy a matracban keresendő...
TIPP: Amíg rájössz a válaszra, ÍME néhány hasznos tipp fáradtság ellen.

HALAK
(Február 20. – március 20.)

Családod nyugodt mindennapjait egy nem várt esemény bolygatja meg. Nyugi, ha nem teszel, vagy mondasz semmi meggondolatlant, akkor a dolog hamar elül, és kiderül, hogy valójában egy félreértésről volt csupán szó. De ehhez tényleg az kell, hogy bármi is legyen, mielőtt megszólalsz, vagy cselekszel, számolj el tízig. Vagy húszig.
TIPP: Mostanában pároddal picit elhanyagoltátok a romantikát és egymást is, jóval kevesebbet bújtok ágyba együtt, mint szoktatok? ÍME néhány vágykeltő trükk, ami segít meghozni a kedved egy kis hancúrozáshoz – bármilyen fáradt is legyél.

A családom különféle okokra hivatkozva kihagyta az esküvőmet, mert transznemű vagyok

Egy amerikai transznemű férfi őszinte története arról, hogyan élte meg az esküvőjét a családja jelenléte nélkül.

Ha a 3 évesek Facebookoznának…

...akkor vajon milyen státuszokat posztolnának? Egy blogger megpróbálta elképzelni, hogyan adnának hírt a nap fénypontjairól a kisgyerekek, íme az eredmény.

A legfinomabb csokis keksz receptje TÜCSÖKLISZTTEL. Igen, ez az, aminek látszik, és most már te is elkészítheted!

Borítékoljuk, hogy néhány éven belül elképesztően menő lesz ez a fontos fehérjeforrás!

Sárosdi Lilla megnevezte a zaklatóját

A színésznő azt is elmondja ebben a videóban, hogy a korábbi elhatározásával ellentétben miért döntött így.

Télen is csobbannál a Balcsiban? Semmi akadálya!

Hurrá! Már télen is mártózhatunk a Balatonban a szigligeti strandon.

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft