HETI HOROSZKÓP: 2016. ÁPRILIS 4-10.

HETI HOROSZKÓP: 2016. ÁPRILIS 4-10.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

Az Oroszlánok végre választ kapnak kérdéseikre, az ikreknek pedig végre megvalósul egy nagy vágyuk.

KOS
(Március 21. – április 20.)

Itt az ideje visszavenned a munkamániádból, ne taszítsd el az emberi kapcsolataidat, hiszen a barátok és a család nem szabad, hogy háttérbe szoruljon a munkával szembe. Felejtsd el picit a telefonodat és a laptopodat, tekints ki a képernyőből és vedd észre, hogy a monitorodon kívül is van élet.
TIPP: Mivel tovább van mág világos, munka után, esténként sétáljatok egy nagyot közösen, beszéljétek át a napi eseményeket!

BIKA
(Április 21. – május 21.)

Az elmúlt hetek gondjai után végre egy csodás hétnek nézel elébe. Újabb és újabb tervek fogalmazódnak meg benned, ne félj őket megvalósítani. Pénzügyi szempontból a csütörtök lesz mérvadó. Ne hozz most se meggondolatlan döntéseket, alaposan gondold át, hogy mire költesz.
TIPP:Ha a héten még nem lottóztál, csütörtökön tölts ki egy(etlen egy!) szelvényt. Ki tudja, talán pont az lesz a nyerő!?

IKREK
(Május 22. – június 21.)

A héten teljesülhetnek végre régóta dédelgetett álmaid. Legyen ez egy új szerelem, vagy valami pénzen megvehető dolog, örülj, mert a héten a tiéd lesz! Ne légy mazohista, ne gondold állandóan azt, hogy de te ezt nem érdemled meg. Megérdemled, ezért örülj neki, fogadd el és élvezd!
TIPP: Légy óvatos, járj nyitott szemel és füllel, mert a nagy örömödet kihasználva egy régi ellenséged – talán a munkahelyeden – bosszúhadjáratra készül ellened.

RÁK
(Június 22. – július 22.)

Az idő nem neked dolgozik, hiába kelsz korán, túlórázol és fekszel későn, mert még éjjel is dolgozol, tanulsz a gyerekkel, vagy házimunkát végzel, egyszerűen úgy érzed, sosem érsz a feladatok végére. Arról nem is beszélve, hogy állandó fáradtság nehezíti a koncentrációt és a teljesítőképességedet.
TIPP: Ne dolgozz feleslegesen, olvasd el, hogy mikor és mit kell kitakarítani és spórolj meg magadnak legalább egy kis időt.

OROSZLÁN
(Július 23. – augusztus 22.)

Itt a vége, nem kell tovább várnod. Végre ugyanis választ kapsz egy olyan kérdésre, amit már hetekkel, sőt lehet, hogy hónapokkal ezelőtt feltettél. Reméljük, hogy felkészültél rá – lelkileg is, mert az egész életedet befolyásolhatja ez az egyetlen egy válasz.
TIPP: Úgy érzed, hogy te vagy az egyetlen egy ember talpon a vidéken?Íme néhány megoldási lehetőség arra az esetre, ha hanyatlana a csapatmunka.SZŰZ
(Augusztus 23. – szeptember 23.)

Küzdelmes hét vár rád. A szórakozást most mellőznöd kell néhány napig, mert ha nem végzed el a rád kiszabott munkákat, akkor behozhatatlan hátrányba kerülsz, Aminek aztán megint csak te fogod meginni a levét legfőképp, és persze a párod, a családod.
TIPP:Időmenedzsment - ez kell neked! Próbáld ki tanácsainkat, hogy tényleg mindenre legyen időd.

MÉRLEG
(Szeptember 24. – október 23.)

A múlt fájó emlékei gyötörnek, most nagyon nehéz időszak ez a számodra. De próbálj meg erős lenni, a szépre gondolni, és arra emlékezni. Legyél minél többet azokkal az emberekkel, akik boldoggá tesznek, akik újra mosolyt tudnak csalni az arcodra és akik ki tudnak húzni a gödörből az ilyen nehéz időkben.
TIPP: Próbáld ki tippjeinket, amelyeket mi magunk is rendszeresen alkalmazunk és amelyek még ilyen nehéz időben is boldogabbá tud tenni.SKORPIÓ
(Október 24. – november 22.)

Azt hiszed, hogy neked a legrosszabb és a legnehezebb a világon, te dolgozol a legtöbbet, neked a legrosszabb a főnököd, a pároddal is csak a baj van, a fizetésed is kevés, a barátaid se hívnak fel, és a húsvéti dínom dánomnak köszönhetően még a mérleg is többet mutat? Kérdezz meg ezekről másokat is, és rájössz, hogy ők se száz százalékosan elégedettek, nekik is lenne mondanivalójuk, csak a te panaszáradatod miatt nem jut senki szóhoz.
TIPP: Amikor elkezdenél legközelebb újra panaszkodni, először számolj el tízig, vegyél egy nagy levegőt és inkább gondold át, hogy mik azok a dolgok, amik miatt hálás lehetsz. Örülj inkább ezeknek!NYILAS
(November 23. – december 21.)

Elég a lemondásokból, az önfeláldozásból. Most már ne csak másokkal törődj, hanem picit saját magaddal is. Ne dolgozz más helyett, és ne csak a más problémáját akard megoldani. Rajtad ki fog segíteni? Senki, csakis te magad, ez jusson mindig eszedbe.
TIPP: Lepd is meg magad tavaszra egy új cipővel, mert megérdemled! Íme a tavasz 5 legmenőbb fazonja.BAK
(December 22. – január 20.)

Mostanában picit háttérbe szorult az egészséged. Nem nagyon mozogsz és túl sokat bűnözöl is. Nem ártana újra picit jobban odafigyelni, meglásd, a szervezeted is meghálálja. Több zöldség, gyümölcs és teljes kiőrlésű dolog és sok-sok mozgás. Itt a tavasz, sportolj minél többet kint, a természetben.
TIPP: Ha szebb hajra és körömre vágysz, íme néhány dolog, amit nem árt gyakrabban fogyasztanod ezentúl.

VÍZÖNTŐ
(Január 21. – február 19.)

Sikerülni fog, csak akarni kell! Bármit is tervezz el, vagy tűzz ki célul mostanában, ha tényleg odateszed magad és csak azzal foglalkozol, akkor menni fog. De légy kitartó, még ha közben akadályokba ütközöl – és valószínűleg fogsz -, akkor se add fel. Az élet már csak ilyen, de ezt már korábban megtapasztaltad.
TIPP: Egy kis lazítás azért neked sem árt. Egy kis hancúrozás kifejezetten élénkítő hatású, minden más dolgodra is jótékony hatással van. Íme például 5 ok, amiért minden nap ajánlott lenne egy kis összebújás a szerelmeddel.HALAK
(Február 20. – március 20.)

Sok rossz dolog történt mostanában, de talán úgy tűnik, vége a rossz szériának. A tavasszal megérkezett a jó kedved is, és a szerencséd is. Végre pozitív változások jöhetnek az életedbe, egy új szerelem, de akár egy új munkalehetőség is végre kirobbanthat a bajos, szürke, nem túl vidám hétköznapokból.
TIPP: Hogy jobban induljon a napod, próbálj ki ebből a 20 reggeli rituáléból néhányat.

50 dolog, amit simán megtehetnél, ha nem aggódnál tovább a tested miatt

Nem azért, mintha hibás lennél azért, mert aggódsz. Csak hogy tudd.

Halloweeni partira rémisztő ufó szemet készíts! Ráadásul finom

Üres kézzel nem illik menni, vendéget fogadni, ez pont elég rémisztő lesz a bulira.

Így spórolhatsz a babaholmikon – 6 okos tipp

Néhány hasznos tipp édesanyáktól, hogy ők miként tudtak spórolni a babaholmik beszerzésekor!

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft