Heti horoszkóp: március 28. – április 3.

Heti horoszkóp: március 28. – április 3.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

Az Oroszlán bizonytalan, a Szűz könnyelmű, a Mérleg boldog... De azért többnyire jó hétnek nézünk elébe.

KOS
(Március 21. – április 20.)

Vidám, bulis kedvedben leszel egész héten – talán az ünnep, talán a régóta vágyott, jól megérdemelt pihenés miatt. Olyan boldogságlöketeket érzel majd, mint utoljára kamaszkorodban, amikor a kiszemelt fiú végre elhívott randizni. Használd fel a jókedvedet arra, hogy a családodat is felderíted: tölts minél több időd velük, szervezz közös délutáni programokat!

TIPP: Nézzétek meg a Mezőgazdasági Múzeum Varázskastély kiállítását és szerezzetek felejthetetlen élményeket!


BIKA
(Április 21. – május 21.)

Minden ünnep után lehangolódsz kissé, hiszen vége az izgalmas várakozásnak, készülődésnek, és újra beköszönt a hétköznapi rutin. Miért ne lehetnének a munkanapjaid is ünnepnapok, ha neked erre van igényed? Csempéssz a szürkeségbe valami apró izgalmat: főzz különlegeset, vagy teríts a vasárnapi porcelánnal, pakold tele virággal a lakást, vedd fel a selyemruhádat az irodába, stb. Ugye neked is lennének még ötleteid? Valósítsd hát meg őket!

TIPP: Kényztesd magad egy kád illatos fürdővel és az áprilisi Éva magazinnal! Megvan már?


IKREK
(Május 22. – június 21.)

Semmi nem bosszant fel annyira, mint amikor ellentmondanak neked, ráadásul normális indokokkal sem szolgálnak, és te kénytelen vagy ezt elfogadni, lenyelni, mivel az illető feletted áll a ranglétrán. Ereszd el – ez "csak" munka, hosszú távon nincs semmilyen jelentősége. Így is túl sok időt töltesz azzal, hogy olyan dolgokon bosszankodsz, amin nem tudsz változtatni – erről is jó lenne leszokni, mert túl sok káros stressznek vagy így kitéve.

TIPP: Úgy véled, nem lenne türelmed a jógához? Goldold át újra – jót tenne neked, főleg ebben a zűrös időszakban!


RÁK
(Június 22. – július 22.)

Azt már tudomásul vetted, hogy ami elromolhat, az el is romlik, na de hogy minden egyszerre... Az azért már több a soknál! Úgy tűnik, az istenek ellened szövetkeztek, ám szerencsére, ha végiggondolod a dolgokat, rájössz, hogy ezt a sok-sok bosszúságot mind apró, jelentéktelen problámák okozzák, amiken – ha nem egyszerre jelentkeznének – egyáltalán nem borulnál ki. Nevess inkább egyet és tedd a kedvencek közé a szerelő számát.

TIPP: Menekülj otthonról, nehogy még több háztartási készülékbe kárt tegyél! Szervezz barátnős estéket vagy ülj be egy moziba!


OROSZLÁN
(Július 23. – augusztus 22.)

Ha kell, igenis tudsz kemény lenni, oda tudsz szólni úgy, hogy azt mindenki meghallja és komolyan vegye. Sőt, néhányan olykor még rettegnek is tőled... Akkor most vajon miért nem állsz ki magadért? Mitől más ez a szitu, mint a korábbi konfliktusok? Vajon kitől vagy mitől, milyen következményektől félsz ilyen nagyon? Jó lenne ezeket letisztázni magadban, mert a jövőben a mostani gyengeségedet akár ellened is fordíthatják.

TIPP: Ha bizonytalan vagy, beszélgess el egy szakemberrel. Nem biztos, hogy egyből pszichológushoz kell fordulnod, lehet, hogy egy ügyes coach is tud rajtad segíteni.

SZŰZ
(Augusztus 23. – szeptember 23.)

Kicsit könnyelműen játszol mások érzelmeivel, és nem gondolod végig, milyen hatása van a szavaidnak, tetteidnek. Nagyon tud ám fájni, ha kiderül, hogy csak szórakoznak veled, ezt a kegyetlenséget biztosan nem érdemli meg az az illető. A legnagyobb baj az, hogy esélyt sem adsz neki, hogy bizonyítson, és így magadnak sem adsz esélyt arra, hogy legyen végre egy rendes pasid.

TIPP: Tanulj mások hibáiból, és ne kövesd el őket te is! Itt van egy remek kis gyűjtemény...


MÉRLEG
(Szeptember 24. – október 23.)

Szépen sínre kerültek a dolgaid, a munkahelyeden megy minden, mint a karikacsapás, és a szerelmi életed is nagyon rendben van. A fiú beváltotta a hozzá fűzött reményeket, boldogság és napsütés minden egyes napotok együtt. Persze benned máris motoszkálni kezdett a kisördög, és suttogja a füledbe, hogy az nem lehet, hogy minden ennyire jó... pedig lehet! Nehogy nekiláss csomót keresni a kákán!

TIPP: Agyalás helyett sétálj nagyokat, vagy vedd fel a futócipőt és fuss el a negatív gondolatok elől.

SKORPIÓ
(Október 24. – november 22.)

Soha nem késő belekezdeni valami újba, nem késő tanulni – bár kétség kívül nehezebb, és nagyobb áldozatokat, odaadást igényel. De ha őszintén kívánod, mindig is vágytál rá, miért ne vágnál bele most, amikor amúgy is lazább az életed és van hozzá némi szabadidőd? Lehet, hogy nem csak egy új hobbit, de új hivatást is szerzel így magadnak. Ne feledd, a változás alapvetően jó!

TIPP: Hagyd, hogy feldobjon a tavasz hangulata! Kattints ide jókedvért és inspirációért!

NYILAS
(November 23. – december 21.)

Minden ujjadra kerülne jó néhány jelentkező, és te olykor vissza is élsz ezzel a helyzettel. Élvezed az életet, minden adódó lehetőségből kihozod a maximumot, szomjazod az izgalmakat és a kihívást. Vigyázz, ne játssz mások érzelmeivel – ismerd fel időben, ha valaki futó kalandnál többre vágyik, ha kezd teljesen beléd zúgni! Ha nem tudod megadni neki, amit ő szeretne, inkább ne bonyolítsátok fölöslegesen egymás életét.

TIPP: Mostanában nagyon keveset sportolsz, fel is szaladtak rád a kilók – észrevétlenül. Van néhány jó tanácsunk, hogy újra formába lendülj!

BAK
(December 22. – január 20.)

Félsz a változástól, az újdonságoktól, pedig a héten kezdetét veszi valami, amitől hirtelen nagyon-nagyon sok minden megváltozik körülötted. Legyen ez egy költözés, munkahelyváltás, elköteleződés egy új pasi melett – változni fog az életed, és ez jó! Kezdetben adódnak majd nehézségek, de nem kell miattuk megtorpanni és visszakozni. Megismételjük: jó lesz!

TIPP: Szerezz be pár új ruhadarabot vagy néhány szépséget a lakásodba. Legyen teljes a tavaszi megújulás!


VÍZÖNTŐ
(Január 21. – február 19.)

Ha azt érzed, szakad a cérna, itt az idő elmenekülni egy hosszú hétvégére. Vedd ki a pénteket, szervezd be egyik barátnődet (vagy indulj neki egyedül, úgy is jó lesz), nézz ki valami cuki helyet vidéken vagy a közeli Ausztriában, Szlovéniában, és felejtsd el a mindennapos gondokat. Ne tervezz semmi komolyat, csak pihenést, nagy sétákat, ücsörgést a kávézókban, olvasgatást. Rád fér, megérdemled.

TIPP: Ha nem tudod, merre indulj, meríts inspirációt az Utazó rovatból!

HALAK
(Február 20. – március 20.)

Az álmodozás már nagyon megy neked, ezt valóban tökélyre fejlesztetted, de sajnos ez nem fogja elhozni neked a boldogságot és a lelki békédet. Jó lenne kilépni végre a héten a csigaházadból, magad mögött hagyni kicsit a komfortzónádat és tenni is valamit azért, hogy a valóság közelíteni kezdjen az álmaidhoz. Nem csak rajtad múlik, ez igaz, de te tehetsz érte a legtöbbet. Ha látja az igyekezetet, a szerencse is melléd szegődik!

TIPP: Mikor táncoltál utoljára egy igazán jót? Ugye lenne kedved egy bulihoz? Hajrá – ne tartson vissza semmi attól, hogy jól érezd magad!

A családom különféle okokra hivatkozva kihagyta az esküvőmet, mert transznemű vagyok

Egy amerikai transznemű férfi őszinte története arról, hogyan élte meg az esküvőjét a családja jelenléte nélkül.

Ha a 3 évesek Facebookoznának…

...akkor vajon milyen státuszokat posztolnának? Egy blogger megpróbálta elképzelni, hogyan adnának hírt a nap fénypontjairól a kisgyerekek, íme az eredmény.

A legfinomabb csokis keksz receptje TÜCSÖKLISZTTEL. Igen, ez az, aminek látszik, és most már te is elkészítheted!

Borítékoljuk, hogy néhány éven belül elképesztően menő lesz ez a fontos fehérjeforrás!

Sárosdi Lilla megnevezte a zaklatóját

A színésznő azt is elmondja ebben a videóban, hogy a korábbi elhatározásával ellentétben miért döntött így.

Télen is csobbannál a Balcsiban? Semmi akadálya!

Hurrá! Már télen is mártózhatunk a Balatonban a szigligeti strandon.

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft