HETI HOROSZKÓP: FEBRUÁR 15. – FEBRUÁR 21.

HETI HOROSZKÓP: FEBRUÁR 15. – FEBRUÁR 21.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A Nyilas jegyűeknek nem ártana már egy kis kikapcsolódás!

KOS
(Március 21. – április 20.)

Az elmúlt hetekkel ellentétben ezt a pár napot nagyon nem ajánljuk fontos döntések meghozatalára. Vagyis nem mi, hanem a csillagok. Különösen akkor nem, ha az nem csak a te, de akár az egész családod, férjed és gyermekeid életére és akár jövőjére is hatással lehet. Most inkább várj, ha lehetséges, kérj haladékot és jó alaposan rágd át a dolgokat, vedd számba az összes lehetőséget.

BIKA
(Április 21. – május 21.)

Amíg nem bizonyítasz igazán a munkahelyeden, addig bizony előfordulhat, hogy nem úgy kezelnek, és foglalkoznak veled, ahogy azt megérdemelnéd. Sőt, az is megeshet, hogy olyan munkát kell végezdned, vagy olyan területen kell dolgoznod, ahol nem igazán szeretnél. Te döntöd el, hogy így is száz százalékon teljesítesz és kivárod, míg felfigyelnek rád, vagy pedig inkább tovább lépsz és keresed tovább azt a helyet, ahol megbecsülnek.

IKREK
(Május 22. – június 21.)

Nagy és jelentőségteljes találkozásokra számíts ezen a héten. Ez akár azt is jelentheti, hogy a metrón, vagy a boltban szóba elegyedsz egy olyan emberrel, aki a mondottai által megváltoztatja az egész életedet. (Miért ne!? Sose lehet tudni!)De akár egy rég nem látott ismerőssel is összefuthatsz, aki megrendíthetetlennek hitt érzéseket fog teljesen összekuszálni.

RÁK
(Június 22. – július 22.)

Nagyon frusztrált vagy manapság, nem csak a munkahelyi teendők és történések miatt, de az otthoni dolgok miatt is nehéz súlyok nyomják a válladat. Tudjuk, hogy nehéz, de kapcsolj ki picit, engedd el a dolgokat, menj el és fuss egy nagyot, jógázz, vagy bulizz végre egyet a barátnőiddel, esetleg a pároddal, addig a nagyi vigyáz a gyerekekre. A munkahelyi dolgok miatt meg pláne ne aggódj, nincs olyan gond, amit ne lehetne megoldani. De felesleges görcsöléssel nem fog menni.

Olvasd el ezt is!

OROSZLÁN
(Július 23. – augusztus 22.)

A szexuális életed nem igazán kielégítő mostanában. Csak nem felütötte a fejét a féltékenységnek keresztelt gonosz, zöld szemű szörnyeteg? Ez többnyire a saját bizonytalanságunkból fakad, illetve a meg nem beszélt gondok következménye. Úgyhogy üljetek le a partnereddel és alaposan beszéljetek át mindent. A legfontosabb, hogy bízzatok egymásban! Anélkül megette a fene az egészet.

SZŰZ
(Augusztus 23. – szeptember 23.)

Minél jobban korlátozva vagy valamiben, annál kevésbé is mersz kitörni onnnan, ahol vagy. Elnyomottnak érzed magad, kishitűséged pedig visszafog a teljesítményedben. Ne hagyd magad, te sokkal jobb vagy ennél! Mindig lebegjen előtted a célod, az álmod és tegyél meg érte mindent! Ne hagyd, hogy bárki is letörje a szárnyaidat!

MÉRLEG
(Szeptember 24. – október 23.)

Szoktál néha azon gondolkodni, hogy biztosan jó irányba halad-e az életed, mondjuk karrier szempontjából? Ott vagy, ahol szeretnél lenni? Azt csinálod, amit igazán szeretnél? Az elvárások sokszor kényszerhelyzetet szülnek, de te ne ess ebbe bele. Túl rövid az élet ahhoz, hogy olyan dolgot csináljunk, amit nem szeretünk. Merj változtatni!

SKORPIÓ
(Október 24. – november 22.)

A szokottnál is jobban feldühíthetnek és kifejezetten irritálhatnak most olyan emberek és élethelyzetek, amelyek korábban nem is érdekeltek. Tudjuk, mondani könnyű, de tényleg ne hagyd, hogy ilyen dolgok felhúzzanak. Próbálj meg higgadt maradni, és mindenképp számolj el 10-ig, mielőtt bármit is mondasz vagy cselekszel.

NYILAS
(November 23. – december 21.)

Bár az utóbbi időben egyre jobban alakulnak az anyagi dolgaid, nem minden a pénz. Mikor voltál utoljára moziba? Mikor aludtál 4 óránál többet? Mikor beszéltél utoljára a családoddal vagy a barátiddal, és mikor voltál utoljára szórakozni egy jót? Ha már visszaemlékezni sem tudsz erre, akkor hívd fel a barátnőidet és csapjatok egy görbe estét!

BAK
(December 22. – január 20.)

Ideje az álmodozásból végre felébredni és visszacsöppenni a valóságba, a jelenbe. Nincs az álmodozással, a reménykedéssel semmi probléma (sőt!), kivéve, ha túlesünk a ló túloldalára. Márpedig az nagyon könnyű. Állj két lábbal a földön, tudd, hogy mi az, ami véghezvihető, de közben a szemeid előtt mindig lebegjen ott a cél.

VÍZÖNTŐ
(Január 21. – február 19.)

Már régóta motoszkál benned valami, valami, amit már ideje lenne kimondanod. Bármiről is legyen szó, illetve bárkiről, vegyél egy nagy levegőt, gondold át, hogy mit és hogyan szeretnéd elmondani és mondd ki. Meglátod, mennyire jól fog esni ennyi idő után kiadni magadból. És ne aggódj, mert a fogadtatás is jobb lesz, mint azt várod.

HALAK
(Február 20. – március 20.)

Pénzügyi befektetéseid most végre hasznot hozhatnak, illetve ha mostanság kezdtél el azon gondolkodni, hogy be kellene valamibe fektetni, ne várj tovább. Ez talán a legmegfelelőbb idő! De vigyázz, kivel üzletelsz, alaposan járj utána mindennek, vigyázz a pénzéhes csalókkal! Ne kapkodj el semmit, alaposan gondolj át mindent, mert akár sok pénzt is bukhatsz rajta.

5 jel, amiből észre kell venned, ha valamiben rossz döntést hoztál

Legyen szó akár a karrieredről vagy a párkapcsolatodról: az ösztöneid megsúgják majd, ha valami nem klappol.

Ezt a 3 dolgot add hozzá a salátádhoz, hogy estig már ne legyél éhes

Délben még nagyon fegyelmezetten egy adag salátát ebédelsz, de estére már annyira éhes vagy, hogy legszívesebben az egész hűtőszekrényt elnyelnéd – ismerős? Pedig csak három egyszerű hozzávalón múlik...

Napi horoszkóp szeptember 22.: az Oroszlánok mindenkinek megmutathatják a bennük rejlő tehetséget, a Mérlegek segítőkészségüknek köszönhetik a népszerűségüket

A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, mert a csillagok ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

Kövess minket

Spórolj ősszel is!

Csak 1185 Ft