Heti horoszkóp: február 1. – február 7.

Heti horoszkóp: február 1. – február 7.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A Bakoknak nagyon észnél kell lenniük a héten!

KOS
(Március 21. – április 20.)

Okos és megfontolt döntéseket hozol továbbra is – hisz ez a fajta hozzáállás az élethez eddig is remekül működött a számodra. Ám hiába vagy szakmailag sikeres, ha otthon nem vár rád senki, és egyre magányosabban érzed magad esténként a televízió előtt. Lehet, hogy a párkapcsolatok terén nem kellene ennyire túlgondolni a dolgokat? Néha igazán elengedhetnéd az irányítást, és hagyhatnád, hogy csak úgy megtörténjenek veled a (jó) dolgok!


BIKA
(Április 21. – május 21.)

Végre rászánod magad a régóta esedékes utazásra, bár nem szívesen mozdulsz ki hosszabb távra kedves, komfortos kuckódból. Hidd el, ezt most nem fogod megbánni! Új lehetőségek, új emberek, érdekes tapasztalatok várnak rád, olyanok, amik akár a jövődet is gyökeresen megváltoztathatják. Ráadásul remekül is fogod érezni magad. Ne felejts el biztosítást kötni, nehogy egy apró kellemetlenség rontsa el az élményt.


IKREK
(Május 22. – június 21.)

Egyik betegségből esel a másikba – azt gondolod, mindegy, ez ilyenkor normális. Na ja, valóban többen betegek ilyenkor, de a folyamatos megfázás egyáltalán nem normális! Ha hetek óta nem vagy képes összeszedni magad, súlyos gondok lehetnek az immunrendszereddel. Kérj egy minden részletre kiterjedő kivizsgálást a háziorvosodtól, lehet akár valami komolyabb hiány is a háttérben. A munkahelyi strapa sem segít, talán egy betegszabadság ebből a szempontból is jól jönne.


RÁK
(Június 22. – július 22.)

Úgy érzed, senkitől nem kapsz már szeretetet, kedvességet, mindenki csak a saját nyomorával van elfoglalva. Még jó, hogy legalább a kiskutyádnak továbbra is te vagy a legfontosabb és ő elhalmoz a szeretetével. Az igaz, hogy mostanában alaposan rád jár a rúd, és elég rossz passzban vagy, de elhiheted, hogy másoknak sem telnek sokkal vidámabban a napjaik. Próbáld az apróságokban megtalálni a szépséget és erőt meríteni az élet kis örömeiből.


OROSZLÁN
(Július 23. – augusztus 22.)

Végre elmentek a sötét fellegek a fejed fölül, hiába a februári szürkeség, feletted a héten mindig sütni fog a nap! Használd ki, hogy újra minden oké körülötted, és pótold be a sok-sok elmulasztott lehetőséget a szórakozásra. Menjetek színházba, hangversenyre, rendezzetek vacsorát a barátoknak, családnak. A jó hangulatod miatt a munkahelyi bosszúságokat meg sem érzed, és olyan jól kezeled őket, hogy azt egyetemen kellene tanítani.

SZŰZ
(Augusztus 23. – szeptember 23.)

Túlzottan elszigetelődtél a társadalomtól – tudjuk, hogy a csigaházadban érzed a legjobban magad, de azért néha kidughatnád az orrod. Ha hiszed, ha nem, a barátaidnak hiányzol, és szívesen eltöltenének veled pár kellemes órát. A munkahelyeden rosszul érzed magad, viszont ha nem építed, gondozod a kapcsolati rendszeredet, nem sok esélyed lesz tovább lépni.


MÉRLEG
(Szeptember 24. – október 23.)

Nem igazán tudsz mit kezdeni a hirtelen nyakadba szakadt sok szabadidővel – örülj, hogy megszabadultál attól a kínzó, idegörlő feladatkörtől, és gondold végig, mik azok a dolgok, amikre mindig is vágytál, de sosem jutott rá időd. Szeretnél jókat főzni? Megtanulnál horgolni? Esetleg visszamennél az iskolába? Most bármibe belevághatsz, a lényeg, hogy ne hasztalan lődörgéssel töltsd az értékes szabad órákat, napokat.

SKORPIÓ
(Október 24. – november 22.)

Mostanában mindig minden a pénz körül forog nálatok: újabbnál újabb váratlan kiadások bukkannak fel, lehet, hogy érdemes utánajárni, mennyire jogosak ezek a számlák, követelések. Keressetek szakmai segítséget, lehetőleg olyat, akit ismerős ajánl. Kerüld a héten a kockázatot: a munkahelyeden és a magánéletben is. Véletlenül se próbálkozz szerencsejátékkal.

NYILAS
(November 23. – december 21.)

Sajnos a szerelmi ügyeid továbbra sem alakulnak túl biztatóan: a tavalyi év végén indult kapcsolatból nem lett végül semmi, és továbbra is kínoz az a reménytelen szerelem, ami azóta tart, amióta megismerted az illetőt. Az is nehezíti a dolgodat, hogy kénytelen vagy rendszeresen találkozni vele. Sőt, valami miatt azt érzed, az érzés kölcsönös, ám a körülmények ellenetek dolgoznak. Vigyázz, ha félreteszed az elveidet és bevállalod a futó kalandot, nagyon fog fájni a végén.

BAK
(December 22. – január 20.)

A higgadtság most igazán jól jön: úgy tűnik, mindenki elvesztette a fejét körülötted és neked kell úrrá lenned a káoszon. Légy erős és tartsd a lelket a családban, később majd aztán lesz lehetőséged kiereszteni a gőzt.
Ha már nagyon nem bírod a strapát, öltözz be és menj el futni, vagy egyszerűen lépj le, és ülj be egy kapucsínóra a sarki kávézóba és csak bambulj egy fél órát.


VÍZÖNTŐ
(Január 21. – február 19.)

Két mosogatás, ágyazás és szendvicskészítés között néha eszedbe jut, nem igazán erről álmodtál, amikor 16 évesen elképzelted, milyen is lesz felnőttnek lenni és családot alapítani. Szerencsére a munkádban tényleg változatos kihívásokkal találkozol nap mint nap, és az kárpótol valamennyire a családanyai szerep monotonitásáért. Bár néha úgy érzed, csak cselédnek tart a családod, te is tudod, ez nem igaz: imádnak, szeretnek téged, hálásak neked, és ezt ki is mutatják minden adódó alkalommal.

HALAK
(Február 20. – március 20.)

Ne vidd túlzásba a poharazgatást: ha már délután négykor azt várod, hogy hazaérj és kinyiss egy üveg száraz vöröset, érdemes megijedned és elgondolkodnod. Ne nyugtatgasd magad azzal, hogy nem iszol sokat – ha egyetlen nap sem telik el alkohol nélkül, a szokás rabjává váltál, és hosszú távon ennek igen káros következményei lehetnek az egészségedre nézve!

50 dolog, amit simán megtehetnél, ha nem aggódnál tovább a tested miatt

Nem azért, mintha hibás lennél azért, mert aggódsz. Csak hogy tudd.

Halloweeni partira rémisztő ufó szemet készíts! Ráadásul finom

Üres kézzel nem illik menni, vendéget fogadni, ez pont elég rémisztő lesz a bulira.

Így spórolhatsz a babaholmikon – 6 okos tipp

Néhány hasznos tipp édesanyáktól, hogy ők miként tudtak spórolni a babaholmik beszerzésekor!

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft