Horoszkóp: január 25. – január 31.

Horoszkóp: január 25. –  január 31.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

H

Ha az Oroszlán jegyűek nem kapják végre össze magukat és állnak ki magukért... hát... annak rossz vége lesz!

KOS
(Március 21. – április 20.)

Előrelátó voltál, jól gazdálkodtál a kereseteddel, így most maximálisan ki tudod használni a felmerülő lehetőséget. Váratlanul igen kedvező áron juthatsz hozzá valamihez, ami a jövőben igencsak nagy profittal kecsegtet, vagy valami olyanhoz, amivel közelebb juthatsz álmaid megvalósításához. Alaposan járd körbe a dolgot, és ha nem találsz benne elrejtett buktatót, élj vele! Csak olyantól kérj tanácsot, aki ért is hozzá és szigorúan szakmai, nem pedig érzelmi alapon fog neked véleményt mondani az ügyről!


BIKA
(Április 21. – május 21.)

Még a kemény mínuszok sem tántorítanak el attól, hogy jó kedved legyen és maximálisan kihasználd a szórakozásra adódó lehetőségeket. Teszed mindezt egy új szerelem reményében, hiszen a pasi, akivel már egy ideje kerülgetitek egymást, ugyanabba a társaságba, ugyanazokra a helyekre jár, mint te. Azon viszont érdemes elgondolkoznod, hogy mennyi ideje tart is már ez a flört-időszak, és hogy vajon mi az oka annak, hogy még mindig nem jutottatok egyről a kettőre? Miért nem akar közelíteni? Lehet, hogy van valaki más is a képben? Ne ámítsd magad, inkább tégy meg mindent, hogy kiderítsd, lehet-e bármi komolyabb ebből a haverságból.


IKREK
(Május 22. – június 21.)

Mostanában kicsit mintha eltűntek volna a barátaid, ritkán keresnek és nem is mindig hívnak vissza. Ráadásul egyre furább mendemondák jutnak vissza hozzád saját magadról. Soha nem voltál a struccpolitika híve, azonnal a tettek mezejére lépsz és sorban elkezded kérdőre vonni az illetékeseket. Vigyázz: légy inkább kicsit tappintatos – valószínűleg egyetlen rosszakaród áll csak a pletykák hátterében, semmi értelme mindenkit letámadni és megvádolni.


RÁK
(Június 22. – július 22.)

A panaszáradat, ami nap mint nap a nyakadba zúdul innen-onnan, a szörnyű hírek a világban zajló eseményekről, a sok szomorú dal, amit mostanában hallgatsz és a sok drámai film, amiket nézel – na most már elég legyen! Így január vége felé nincs is jobb, mint elmerülni a melankólia legsötétebb bugyraiban, ám ha nem vigyázol, ez a "nemes póz" könnyen rámehet az egészségedre. Tedd félre a "fitnesszről" alkotott előítéleteidet, és húzz le inkább a konditerembe némi Taylor Swifttel felfegyverkezve.


OROSZLÁN
(Július 23. – augusztus 22.)

Van kiút az őrülteből, a ketrecből, ebből a minden idegszáladat szétmorzsoló, sehová nem vezető, kínzó kapcsolatból – csupán a bátorságodat kellene összeszedni és a büszkeségedet a kényelmed elé helyezni! Ne hagyd, hogy természetesnek vegyék azt, hogy te VAGY, hogy bármikor VAGY, amikor a másiknak szüksége van rád, fordítva pedig... az kit érdekel?! Csak te tudod ezt leállítani, mert a másiknak ez így jó.
Szingliként most még jobban szenvedsz, mint eddig bármikor, épp ezért ideje végre kimozdulni a konfortzónádból, és kicsit tenni is azért, hogy ne légy többé egyedül. Nem, a nagy szerelem nem fog becsengetni az ajtódon egy csokor virággal.

SZŰZ
(Augusztus 23. – szeptember 23.)

Sínre kerültek a dolgok otthon és a melóban is. Amilyen sötéten indult az év – úgy tűnik, tisztul az ég, és egyre szebb és szebb lesz az új kilátás. Tudod, ezt te is befolyásolhatod, minden egyes tetted, döntésed, szavad hatással lesz a jövődre, ez az, amit gyakran sajnos hajlamos vagy elfelejteni és túlzásba vitt fatalista hozzáállással takarózol. Ébresztő, jó úton jársz, csak így tovább!


MÉRLEG
(Szeptember 24. – október 23.)

A múltad folyton utolér, felbukkan és emlékeztet arra, amit szeretnél magad mögött hagyni. Lelkiismeret-furdalás gyötör, pedig még mindig nem vagy biztos benne, ki is volt a nagyobb bűnös abban a réges-régi szerelemben, kapcsolatban. Ha egyedül nem vagy képes megküzdeni ezekkel a démonokkal, ne szégyellj segítséget kérni egy szakembertől: már néhány beszélgetés is sok mindent letisztázhat benned. A családod is érzi, hogy valami nyomaszt, bánt, de ők ebben most nem fognak tudni segíteni. Ne hátrafelé lépj, hanem előre!

SKORPIÓ
(Október 24. – november 22.)

Mindennap szembesülsz az anyai lét nagy kihívásaival: te, aki a legnagyobb primadonna voltál a környéken, akit mindenki körülrajongva imádott és kényeztetett, nehezen békélsz meg azzal a ténnyel, hogy a kis töpörtyűk, akik neked köszönhetik a létezésüket, simán ellentmondanak neked, ha épp úgy hozza a kedvük. Szerencsére, mielőtt elpattannának az idegeid, mindig a segítségedre siet a béketűréséről híres férjed és az ő ellenállhatatlan humorérzéke. Mivel ez utóbbi nálad is igen fejlett, a nevetésnek, öniróniának köszönhetően a legnagyobb kihívásokat is átvészelitek. Dolgozz azért még kicsit a türelmeden, az nem árthat!

NYILAS
(November 23. – december 21.)

Kalanvágyad határtalan, merészséged már-már az esztelen vakmerőséggel határos. Alig várod már, hogy kiszakadhass a hétköznapi meló-malomból, és felcsatolhasd a sílécet, snowboardot és repülhess a hegyekben. Ne legyél felelőtlen! Vigyázz az egészségedre és a testi épségedre, bizony, neked az adrenalin ad erőt, energiát a hétköznapok monotonitásához, de azért nem kellene kórházban, begipszelt valamivel végezni! Kicsit jobban odafigyelhetnél a pénzügyeidre, nagy esélye van annak, hogy valakik kihasználnak téged!

BAK
(December 22. – január 20.)

Az élet egy nagy színjáték, amiben te vagy a főszereplő: körülötted izgatott nézők, akik vagy a sikerednek vagy a bukásodnak szurkolnak és még fogadásokat is kötnek rá! Hagyod magad legyőzni és megfélemlíteni, vagy inkább a győztes szerepét választod? Igen, mi is inkább az utóbbit javasolnánk! Múlt hét óta már igazán energikusnak, felszabadultnak érzed magad, ám a héten olyan akadályokat gördít eléd az élet (és az emberek), amiktől azonnal csüggedni kezdesz. Ne tedd, inkább olvasd el az első két mondatot még egyszer!


VÍZÖNTŐ
(Január 21. – február 19.)

Minden porcikád fáj már a hátadban, válladban, derekadban, úgy érzed magad, mintha már száz évesek lennének a csontjaid és mindez miért? Mert nem vagy hajlandó semmit sem tenni az egészségedért. Azt gondolod, a jóga, a masszázs, a fürdőbe járás és az orvosok zaklatása a puhányoknak való? Jó, hidd ezt és szenvedj tovább. Vagy... kapd végre össze magad és eszközölj változtatásokat az életmódodban. Mint mindig és minden – ez is csak a te döntésed, ugye...

HALAK
(Február 20. – március 20.)

Az, hogy ilyen sokat alszol, az ébren töltött órák nagyrészét pedig azzal töltöd, hogy olvasol, filmet nézel, fiktív világokba menekülsz a valóság elől... nagyon nem helyes – és ez talán a legenyhébb kifejezés. Ébresztő, az életed itt és most zajlik, idősebb korodban bánni fogod, hogy úgy hajtott el melletted, hogy te igazából nem is voltál a részese. Menj és fedezd fel, mi minden vár rád odakint a szobád négy falán kívül: meg fogsz lepődni, garantáljuk! És talán így végre már egy új szerelem is rádtalálhat.

Így készíthetsz cuki papírkoszorút fillérekből – VIDEÓ!

Egyszerű és mutatós adventi papírkoszorú! Sokszínű, mintás dekorpapírokat találsz hozzá az Éva Advent különszámban.

Így adhatsz olyan ajándékot egy férfinak, aminek tényleg örülni fog

Vesd be ezeket a technikákat, és így talán könnyebb lesz neki ajándékot választani!

Így segíthetsz valakinek az újrakezdésben – 1. rész: a múlt elengedése

A bajban is elkél a jóbarát és a külső segítség. Még ha valaki nem is mondja.

Időutazás: városok látképe több évtizeddel ezelőtt és most

Bizonyos városokat már el sem tudnánk képzelni modern épületek, felhőkarcolók nélkül. Pedig egykor minden a földúttal kezdődött.

Angelina Jolie találkozott Justin Trudeau-val – nézd meg a filmplakátra illő fotót!

A színésznő az ENSZ különmegbízottjaként nagyon keményen felszólalt egy vancouveri konferencián a nők elleni erőszak tárgyában, a kanadai miniszterelnök pedig figyelemreméltó fényképet posztolt kettőjükről.

A férjem és én már nem szexelünk – viszont közelebb vagyunk egymáshoz, mint valaha

A szerelem és a szex nem mindig jár kéz a kézben – meséli a 37 éves Nancy. Úgy sejtjük, sok hasonló példa lehet körülöttünk is, ezért döntöttünk úgy, hogy megosztjuk ezt a történetet.

10 alkalom, amikor gyerekek túl sokat kotyogtak ki a szüleikről

Persze a legtöbb ártatlan kis félreszólás – vagy őszinteség.

4 szokás, ami meggátol benne, hogy többet tudj spórolni

Sok kicsi sokra megy, és ez sajnos a kiadásokkal is így van.

Két remek állásajánlatot is kaptál? Így dönts közöttük!

Választani is tudni kell, ha épp akad két vagy több jó ajánlat.

Ugye, milyen cukik ezek a teljesen egyforma klónozott kiskutyák?

Dél-Koreában "hozták létre" az afgán agarakat.

Gondold újra a fényfüzért! – 12 alternatív dekoráció

Nem csak a karácsonyfán mutat jól az égősor. De nem ám!

Így lehet könnyen, gyorsan, nagyon szépen ajándékot csomagolni – VIDEÓ!

Nézd meg videónkat, hogy te is ilyen szépen csomagolhasd be az ajándékodat!

Folyton elalszol a kanapén? Ezért változtass rajta! – 5 érv és 6 tipp

Hiretelen kidőlsz, aztán nyugtalanul alszol? Ez bizony nem túl jó!

Egy ausztrál házaspár elválik, ha bevezetik az országban a melegházasságot

Márpedig ez minden bizonnyal meg fog történni, miután egy felmérés során az ausztrálok többsége melegházasság-pártinak bizonyult.

10 idézet, ami még a legszűkebb látókörűeket is nyitottságra inspirálja

Addig érzem jó helyen magam, amíg képes vagyok egy dolgot több szemszögből is meglátni.

DIY gyerekkel: készüljön együtt a karácsonyfadísz!

Ezek lesznek a legkedvesebb és legegyedibb díszek a fán!

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft