Heti horoszkóp: január 18. – január 24.

Heti horoszkóp: január 18. – január 24.
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

Az Ikrek olyan hírt kapnak, amitől teljesen kivirulnak!

KOS
(Március 21. – április 20.)

A lelkiség fog dominálni ezen a héten mind az otthoni közegedben, mind a munkahelyeden. Sokan sokféle problémával fordulhatnak hozzád, amiket te egytől-egyig megoldasz, és nem is akármilyen következményekkel: sok barátodat és kollégádat lendíted majd át a válságon. Igazi védőangyal leszel: büszke lehetsz magadra, mi azok vagyunk!


BIKA
(Április 21. – május 21.)

Úgy érzed mostanában mindig a legnagyobb pocsolyába lépsz, mindig az a busz robban le, amit épphogy elcsíptél, és a legszebb ruhák, amikről hetek óta ábrándozol sorra kicsinek bizonyulnak. De ne így állj a dolgokhoz! Elindul benned egy negatív hullám, amit gyorsan állíts meg, mert csak bevonzzák a kellemetlenségeket. Higgy újra a sorsban, magadban és a jószerencsében, ami egyébként jellemzi az életedet.


IKREK
(Május 22. – június 21.)

A héten megtörténhet a csoda, amiről kislány korod óta álmodozol! Készülj rá, ne érjen hirtelen, a meglepetés ne okozzon görcsöket benned. A párod végre lépni szeretne, komolyítani a kapcsolatotok minőségén, és emiatt a hetedik mennyországban érezheted magad. Azonban ezek után minden meg fog változni, át fog értékelődni sok kapcsolatod: erre is készítsd a lelkedet!


RÁK
(Június 22. – július 22.)

Valahogy keserű most minden benned, nem tudsz kellően örülni a barátaid sikereinek, a családodban történő házasságoknak, babaérkezéseknek. Ideje lenne egy alapos lelki elmélyülésre, szív-átvizsgálásra, gondolat-takarításra. Annyi jó dolog vesz körül és nem a negatívumokat kellene meglovagolnod, hanem előre tekinteni és elhinni, hogy a te élted is rendkívül sikeres és igazán irigylésre méltó.


OROSZLÁN
(Július 23. – augusztus 22.)

Olyan munkakörbe helyeztek át, amitől otthon minden este rendre szétvet az ideg. Nem vagy nyugodt, mindig frusztrálnak a leadási időpontok, még a legapróbb változás, kérés is teljesen lemerít, felőröl. Megállni! Ezt szeretted volna, ez volt az álmod? Biztos, hogy megéri feladni a lelki egyensúlyodat egy olyan fiztés miatt, aminek hála bővítheted az így is gigászi méretű gardróbodat?

SZŰZ
(Augusztus 23. – szeptember 23.)

Elbizonytalanodtál, hát húzd be a kéziféket és kérd meg a kedvesedet, hogy beszéljétek át, merre tart a kapcsolatotok? Vajon érdemes ilyen sok kompromisszumot meghozni? Biztos, hogy rá vártál, hogy építhetsz a személyiségére? Mi az, amitől félsz vele kapcsolatban? Ne sajnáld az időt, a családod, a barátaid mind azért (is) vannak, hogy tanácsot adjanak, élj hát a lehetőséggel és ötleteljetek együtt!


MÉRLEG
(Szeptember 24. – október 23.)

Folyamatosan lelkiismeret furdalás gyötör, mert kevés időd marad a gyerekekre, valami mindig közbejön és a közös játék, beszélgetés helyett a TV szórakoztatja őket? Nincs ezzel baj, ha csak rövid ideig tart egy-egy ilyen időszak, azonban huzamosabban ez bizony károkat is okozhat a kapcsolatotokban. A karrier olaj kell hogy legyen a mindennapokhoz, semmi esetre sem lehet fontosabb a munka a családodnál.

SKORPIÓ
(Október 24. – november 22.)

Az online életed bizony kezdi uralni a valós mindennapjaidat. Többet ülsz a monitor előtt, mint a családod körében és ez semmi jóhoz nem vezethet. Nem vagy magadban biztos, folyton keresed a személyiségedben, a döntéseidben a hibát és végül persze teljesen magad alá kerülsz. Persze, hogy ezek után vonzóbb egy szépségekkel, tökéletes posztokkal teli profil, de ez csak egy részed! Mikor voltál utoljára kirándulni, mikor hívtad meg utoljára a legjobb barátnődet egy forró csokira ebédszünetben? Élj a valóságban, hisz mindened megvan ahhoz, hogy boldog legyél!

NYILAS
(November 23. – december 21.)

Az egészséged nincs a topon, sokat esel vissza és már többedik antibiotikum kúrát írja fel a háziorvosod. Menj csak be a konyhába: van a tartóban gyümölcs vagy csak számlák? Ateádba teszel citromot, mézet vagy csak cukrot? Éjszaka rendesen felöltözöl, na és a munkába a kis selyemkendő helyett nem kéne inkább vastag kötött sálat választanod? Ne zsigereld ki a szervezeted, mert most az elkövetkező időszakban sok energiára lesz szükséged.

BAK
(December 22. – január 20.)

Csupa erő, lelkesedés és ötelgyáros vagy! A főnököd mostanában egyre többet kéri ki a véleményed, a párod a tenyerén hordoz, a szűk családod nagyra értékel, micsoda sikerszéria! Most van itt az ideje új stílust kipróbálni, új lehetőségek, hobbik után nézni. Ideje leporolni a régen megálmodott, nagyszabású terveidet és hajrá: nekivágni! Egzotikus előnyaralás, extrém szabadidős játék, régi barátságok felélesztése... Most bármi sikerülhet, ha igazán akarod!


VÍZÖNTŐ
(Január 21. – február 19.)

Teljesen kiakasztottad a szüleidet, a barátaid sem értenek mostanában, de tedd a szívedre a kezed: egyben vagy lelkileg, érted magad, a gondolataid nem rettentenek meg? Mi történhetett, kivel találkoztál, ami így felzaklatott, ami ennyire kizökkentett a kiegyensúlyozottságodból? Járj utána, áss a mélybe, akármilyen apróság is okozhatta benned ezt a törést, mindenképp orvosolnod kell, ez a hét most pont egy nyugis időszakot produkál, nem is lehetne jobban időzíteni.

HALAK
(Február 20. – március 20.)

Hatalmas kihívás előtt állsz, a karriered bizony elérkezett egy olyan pontra, ami csupa rizikó. Nem vagy egészen biztos, hogy egyedül is meg tudod hozni a végső döntést? Avass be egy kollégádat, akivel jó viszonyban vagy, írj pro-kontra listát, beszéld át a szakértő rokonaiddal, akár személyi trénert is kipróbálhatsz, ha nem kel azonnal döntened. Legyél bátor és ne ijedj meg az ugrástól: előtted az élet!

9 éves kislány írta minden idők legsikeresebb publikációját ebben a szakfolyóiratban

A tanulmány kapta a legmagasabb értékelést a folyóirat történetében. Arról szól, hogyan lehet lányokat bevonni a tudományos életbe a Twitteren keresztül.

A legviccesebb kérdések egy utazási iroda dolgozójához, aki megpróbált nem röhögni

Egy utazásra alaposan fel kell készülni, épp ezért egyetlen kérdés sem hiábavaló. Ha más nem, mi legalább jót röhögünk rajta.

4 fontos illemszabály borozás közben

Bár borfogyasztásnál a legfontosabb, hogy élvezzük a finomabbnál finomabb borokat, azért ha elegáns helyen, társaságban fogyasztjuk ezt a csodálatos italt, van egy-két szabály, amit nem árt betartanunk.

Napi horoszkóp szeptember 20.: a Szüzek megmutathatják, hogy mire képesek, a Vízöntők türelmét próbára teszi valaki

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz az egyes csillagjegyek ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

Sétálnál a Holdon? Akkor ez a földi paradicsom a neked való úti cél

Mit gondolsz, hol készült ez a kép? Eláruljuk, egy csodálatos szigeten!

Kövess minket

Spórolj ősszel is!

Csak 1185 Ft