Heti horoszkóp: január 4. – január 10.

Heti horoszkóp: január 4.  – január 10.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

H

Horoszkóp az év első hetére!

KOS
(Március 21. – április 20.)

Az ünnepek után kicsit leharcolt vagy, úgy érezheted, nem sikerült eléggé kipihenned magad. Ne hagyd, hogy a rosszkedv eluralkodjon rajtad! A jó öreg lesz*rom pirula is csodát művelhet ezen a héten.

BIKA
(Április 21. – május 21.)

Komoly döntés előtt állsz: most nem szabad engedned, hogy bárki sürgessen ebben. Te se sürgesd magad, el fogsz jutni odáig, amikor eljön az ideje. Amúgy is hajlamos vagy túldefiniálni a dolgokat; most erre nincs szükség, csak nyugodtan, lazán. Ezen a héten semmiképp ne vállald túl magad:lassan, de biztosan szoktasd vissza magad a mókuskerékbe.

IKREK
(Május 22. – június 21.)

Régóta ki voltál éhezve egy kis romantikázásra; most talán megtörik a jég. A forrást valamelyik családtagod vagy barátod ismeretségi körében kell keresned. Ezen a héten hatékony lehetsz abban is, hogy végre szembenézz egy régóta húzódó konfliktussal és felvállald az álláspontodat.

RÁK
(Június 22. – július 22.)

Ezen a héten ne tagadd meg azt, aki vagy!A környezetednek, a munkatársaidnak, a szerelmednek rád lesz szüksége és nem egy robotra vagy egy anyukára vagy egy szürke, könyökvédős alkalmazottra. A kommunikáció olyan eszköz, amellyel te gazdagabban el vagy látva, mint hinnéd; győzd meg a főnöködet, az ügyfeleidet a nézőpontod helyességéről és látni fogod, milyen könnyen megy.

OROSZLÁN
(Július 23. – augusztus 22.)

Neked mi a mantrád? Az is lehet, hogy nincs ilyen és sosem is volt, mert távol állnak tőled az ilyen dolgok. Pedig a mantra egyetlen szó is lehet vagy egy dalszövegrészlet, amelyet az ember nehéz helyzetekben– például a kondióra 45. percében– ismételgethet magában. A szavaknak erejük van, használd ki!Ja és ezen a héten különösen ügyelj arra, hogy kerüld a túlevést.

SZŰZ
(Augusztus 23. – szeptember 23.)

A kompromisszum néha a leghasznosabb eszköz; ezen a héten pedig egyenesen csodákat érhetsz el vele. Légy tisztában vele, mekkora ereje lehet egy kompromisszumnak; tudd, hogy most nagyot léptél előre és ne tépelődj utólag azon, hogy miről kellett lemondanod, mert ezzel csak az idődet vesztegeted.

MÉRLEG
(Szeptember 24. – október 23.)

Mikor ültél utoljára iskolapadban?Ha már régen fordult elő ilyesmi, akkor most eljött az ideje, hogy szétnézz a közeljövőben induló új kurzusok között. Ha más nem, legalább egy készségfejlesztő tanfolyam, könyv, mobilalkalmazás nagy hasznodra lehet!Már most tervezd meg, hova utazol idén és ne feledkezz meg az ezzel járó költségekről sem.

SKORPIÓ
(Október 24. – november 22.)

Kaptad már magad azon, hogy te vagy a saját legnagyobb ellenséged? Ezen a héten próbáld kerülni a„jaj, de hülye vagyok”,„hogy is gondolhattam, hogy...”,„ez is csak velem történhet meg” kifejezéseket. Legyél kedves magadhoz: ezekben a kihívásokkal teli időkben rád fér, hogy valaki megsimogassa a fejed, megveregesse a vállad. Ha más nem, legalább te a magadét.

NYILAS
(November 23. – december 21.)

Ezen a héten minden nap válassz ki néhány percet, amikor egyáltalán nem csinálsz semmit. Csak ülsz vagy fekszel becsukott szemmel és nem gondolkozol semmin, hanem élvezed, hogy csak kilégzel, belégzel és nincs más dolgod. Figyeld meg, hogy milyen hatást gyakorol a testedre és a gondolkodásodra, hogy naponta néhány percre totálisan kikapcsolsz. Túl sokat adsz magadból másoknak, jár neked ennyi idő.

BAK
(December 22. – január 20.)

Szükséged van arra, hogy zavartalanul dolgozz, ezért ha teheted, dolgozz otthonról legalább 1-2 napot ezen a héten. Ha túl sok feladat repked a fejed körül, akkor rendszerint eléggé bestresszelsz ahhoz, hogy negatív gondolataid támadjanak és vegyék el az idődet az érdemi munkától. Ezt pedig most nem engedheted meg magadnak! A nagy pörgés után megérdemelsz egy kis jutalmat, de vigyázz, hogy ne költekezz túl.

VÍZÖNTŐ
(Január 21. – február 19.)

Idült magánéleti problémád egy ideje újra gyötör. Nyugodtan kérhetsz tanácsot megbízható barátoktól. Beszélj nyíltan, kendőzetlenül; a démonjaidat akkor győzheted le, ha leengedett sisakrostéllyal nézel szembe velük.

HALAK
(Február 20. – március 20.)

Ezen a héten magabiztosan kell a kezedben tartanod a gyeplőt, ezért most nem engedheted meg magadnak, hogy aszerint dönts, hogy éppen milyen kedved van. A költekezéseknek sem most van itt az ideje. Ha esetleg úgy éreznéd, nem vagy képes túllendülni a nehézségeken, emlékeztesd magad, hogy a nehezén hamarosan túl leszel.

Ez történik a testeddel, ha minden nap megeszel egy kanál mézet

Ahogyan elérkeztek a hűvösebb napok, a kuckózós őszi esték, te is szívesebben kortyolsz meleg teát egy kis mézzel? Ez maradjon is így, hiszen a méz szuper dolog – de tudod, miért is érdemes fogyasztani?

Új történelmi drámát készített Mészáros Márta

És mint tőle megszokhattuk, az Aurora Borealisnak is nők a főszereplői.

A várandós Katalin hercegnét megtáncoltatja egy játékmackó – nézd meg a fotókat!

Pedig a múltkor még minden programját lemondta a hercegné a terhességi hányás miatt, amiben harmadjára is szenved.

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft