Heti horoszkóp: december 28. – január 3.

Heti horoszkóp: december 28. – január 3.
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A Kosok szusszanhatnak egy igazán nagyot, a Halakra sorsdöntő napok várnak!

KOS
(Március 21. – április 20.)

Elképesztően elegánsan és tökéletesen navigáltad le a karácsonyotokat: mindenki maximálisan boldog volt és elégedett! Természetesen – önzetlenségedből adódóan – semmi időd nem volt magadra, folyton csak azt lested, hogy ki mit szeretne és persze egyből teljesítetted a kéréseket. Most azonban igenis dőlj le, szusszanj, kényeztesd magad! A hét csendes mederben fog telni, esetleg a hétvégén várható a gyerekek között egy-két kisebb összezörrenés, de most az egyszer ne te legyél, aki megmenti a helyzetet!


BIKA
(Április 21. – május 21.)

Végre úgy telt a karácsony, ahogy titokban mindig is vágytál rá: semmi cécó, semmi hisztéria, csak a ti ketten és a szűk család. Azonban nem figyeltél túlzottan a mértékletességre, emiatt gyomorproblémáid lehetnek: sok tea, séta a friss levegőn és késő esti nasitilalom! Hiába volt csendes az ünnep, a pároddal sajnos nem tudtatok dűlőre jutni egy kardinális kérdésben. Ne engedd, hogy 2016 ezzel a problémával induljon: mielőtt tudjátok le ezt a terhet, beszéljétek át, majd ne felejtsetek egymásnak békejobbot nyújtani!

IKREK
(Május 22. – június 21.)

Az ünnepeket teljes elvonultságban töltöttétek, azonban az újév köszöntését nem akárhogy tervezitek. Azonban mielőtt belelendülnél a hatalmas elképzelések megvalósításába, a külföldi luxus célpontok keresgélésébe, mérlegelj: nem túlzás ez? Egy barátokkal zsúfolt kis vidéki présház is tartogathat hatalmas meglepetéseket, kitörő, örömteli perceket! Az elmaradt munkahelyi dolgok pedig ne aggasszanak, amint elindul a mókuskerék mindent be tudsz tökéletesen fejezni, de most még élvezd ki a szerelmed biztonságot nyújtó karját!


RÁK
(Június 22. – július 22.)

Kimondjuk nyíltan: a családod az őrületbe kergetett az ünnepek alatt és totálisan elfáradtál. Az olaszos típusú nagycsaláddal sajnos a sok-sok pozitívum mellett bizony pár apró kellemetlenség is járul(hat): a nagy hangzavar, a felületesebb párbeszélgetések és a gyakori félreértések. Azonban a héten lehetőséged nyílik egy utazással pihentetni kimerült idegszálaidat: nehogy visszalépj! Bátran mondj igent és vesd bele magad a wellness kényeztető ölelésébe!

OROSZLÁN
(Július 23. – augusztus 22.)

Bár az év nagy részében közel sem tudtatok ennyi időt eltölteni együtt a pároddal, valahogy mégsem tudtatok egy húron pendülni. Minden kevés volt, amit csináltál, ő pedig galád módon alig dicsért. Ahéten törekedj arra, hogy visszafordítsd ezt a folyamatot, mert nem vezet sehova és nem lenne túl szép így zárni ezt az amúgy tökéletes évet. Üljetek le egy forró tea mellé, lazítsátok el magatokat egy kis masszázzsal és vágjatok bele: legyetek őszinték és végre te se köntörfalazz, mondd ki mi nem tetszett a viselkedésében az ünnepek alatt!

SZŰZ
(Augusztus 23. – szeptember 23.)

Az egész ünnepi szezon alatt úgy viselkedtél, mint aki lélekben egyáltalán nincs ott és ezt sajnos elsősorban a családod sínylette meg. Nem tudtad kikapcsolni a mobilodat, nem tudtál nem a befejezetlen projektjeiden agyalni és bizony a válaszaid is általában kurták-furcsák voltak, amik nem adtak jó táptalajt egy mélyebb, bensőségesebb beszélgetéshez. Most meg aggaszt a hideg légkör, hát tégy ellene! Menjetek el minden este egy nagy családos sétára, nevessetek bele a hideg éjszakába és legyél nyugodtan önfeledt – hisz te ilyen vagy valójában, nem igaz?

MÉRLEG
(Szeptember 24. – október 23.)

Többször szaladt ki a szádon az ünnepek alatt olyan megjegyzés, amiket azóta már százszor megbántál. De ki is mondtad? Őszintén bocsánatot kérve? Nem alakult sok minden úgy, ahogy elképzelted a karácsonyi családi ebédeken, de azért ezek összességében nem adnak okot az ilyen stílusú kirohanásokra: ez egyszerűen nem illik hozzád! Mi a baj, mi nyomaszt igazán? Elhanyagoltál valakit vagy valamit? Vágysz valami fontosra, amit eddig nem kaptál meg a sorstól? De vajon tettél már kezdő lépéseket affelé, hogy meg is valósuljon? Itt van ez a hét és hamarosan egy új, friss, ropogós új év, éj kezdet. Kezdődjön úgy, hogy tisztán látod az érzéseidet.

SKORPIÓ
(Október 24. – november 22.)

Egy pont karácsonykor kapott munkaajánlat miatt egyszerűen nem tudsz koncentrálni, minden kiesik a kezedből és emiatt meg elképesztően ideges vagy. Most akkor nyugodj meg és szánd ezt a hetet arra, hogy eldöntsd: kell egyáltalán neked egy új, hatalmas életmód-váltás? Jót fog tenni, na de igazán? Mi lesz a családdal, hogy fognak alakulni ezentúl a mindennapok, a gyerekek életéből nem fogsz nagyon hiányozni? Egy kiadós beszélgetés a férjeddel egy romantikus decembervégi estén mindent megoldhat!

NYILAS
(November 23. – december 21.)

A tenyereden hordozod a párod, az egész karácsonyi szezon alatt lested a kegyét és ez jókor jött, mert igencsak eltávolodtatok egymástól. Ne veszíts a lendületedből, hozd vissza a kapcsolatotok őserejét, az első találkozásotokkor érzett szenvedélyt: ebben ugyanis te vagy a legjobb kettőtök között! Legyél kitartó és újra csodásak lesznek a hétköznapok. A jövő év is ebben a szellemben fog kezdődni, egy igazán új indulással nyerhettek egy álomszép, harmóniában bővelkedő időszakot.

BAK
(December 22. – január 20.)

Sok-sok újdonságra: érzelemre, új kapcsolatok kivirágzására számíthatsz így az ünnepek alatt, holott egyáltalán nem vagy rá felkészülve. Ebben az évben nem akartál nyitni a kihívások, az új szerelmek felé, de erről szerencsére nem te döntesz egyedül. Pedig itt az ideje egy igazi életmód-frissítésre: mi lenne, ha a jövő év a kalandozásról, a kevésbé görcsös helyzetmegoldásról és a szívből jövő önfeledtségről szólna? Mi szorítunk nagyon!

VÍZÖNTŐ
(Január 21. – február 19.)

Hatalmas személyiségbeli változáson mentél keresztül az utóbbi hetekben, amiből a egész családod profitál. Nem is gondolnád, hogy milyen nagy örömöt okozol egy-egy kedves gesztusoddal, apró figyelmességeddel, amikre eddig csak vágytak a hozzád közelállók. A múlt héten elhanyagoltad a rendszeres sportolást, emiatt bizony szűkek a kedvenc partiruháid, de ne ess kétségbe, itt az idő néhány új, vadítóbb szett beszerzésére!

HALAK
(Február 20. – március 20.)

A karácsony és az ünneplés most igazán szívhez szóló volt, egy olyan meglepetéssel örvendeztett meg a kedvesed, amire nem biztos, hogy fel vagy maximálisan készülve. Igen, most minden megváltozhat, ha rábólintasz, ha szíveddel-lelkeddel bele mersz ugrani egy új, ismeretlen, ám csodákkal teli új életbe. Készíts fel magad, legyél most pár napig lehetőleg egyedül. Bár régóta vágytál erre a sorsdöntő időszakra, valamiért mégis picit elbizonytalanodtál. Ne izgulj, ez természetes. Legyél hű önmagadhoz és az álmaidhoz, akkor nem történhet baj!

50 dolog, amit simán megtehetnél, ha nem aggódnál tovább a tested miatt

Nem azért, mintha hibás lennél azért, mert aggódsz. Csak hogy tudd.

Halloweeni partira rémisztő ufó szemet készíts! Ráadásul finom

Üres kézzel nem illik menni, vendéget fogadni, ez pont elég rémisztő lesz a bulira.

Így spórolhatsz a babaholmikon – 6 okos tipp

Néhány hasznos tipp édesanyáktól, hogy ők miként tudtak spórolni a babaholmik beszerzésekor!

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft