Heti horoszkóp: december 14. – december 20.

Heti horoszkóp: december 14. – december 20.
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

S

Szűzek: ne fecséreljétek el az időtöket fölöslegesen, a Nyilasok pedig ne aggódjanak!

KOS
(Március 21. – április 20.)

Olyan álmok látogatnak, hogy reggelente szinte megrémülsz magadtól. Elképesztően nyomaszt valami a múltból, valami lezáratlan ügy, valami kurtán-furcsán véget érő kapcsolat. Lehet, hogy már évtizedek is elteltek azóta a bizonyos ismeretség óta, mégis pont ilyenkor, karácsony táján jönnek elő a múlt árnyai. Már vagy olyan bölcs, hogy tudd, ami nincs kimondva, megbeszélve, átrágva, az nem fog nyugton hagyni. Érdemes még a hét elején lépned: felkeresni vagy írni neki. Legyél magabiztos, ne félj szembenézni vele, azóta olyan sok minden történt, fel vagy vértezve a szeretteid révén, ne izgulj, menni fog!


BIKA
(Április 21. – május 21.)

Mindenhol azt olvasod, hogy ne stresszelj, hogy a karácsony szóljon a nyugalomról és a minél kevesebb összetűzésekről, és természetesen valóban jó lenne erre törekedni az ünnepek alatt, de nem kell ostoroznod magad, ha olyan típus vagy, aki nem tud parázás nélkül összehozni egy karácsonyi vacsit vagy partit! Akkor sincs baj, csak akkor kerüld a nagy létszámot és a menü is legyen szerényebb. Ha túlvállalod magad, akkor valóban nehéz hetek előtt állsz, de ha tudatosan figyelsz a határaidra, nem lehet probléma!

IKREK
(Május 22. – június 21.)

Mostanában úgy érezheted, csak te csinálsz mindent a családért, mint egy csigamama: viszed az egész famíliát a hátadon és ez érthetően sok, maximálisan megértünk! Írj egy listát és mindenféle kertelés nélkül nyújtsd át a párodnak: kérdd meg, hogy karácsonyi ajándék helyett vegye ki ő is a részét a család programjai körüli szervezésben, keljen néha ő is hajnalban és a reggeli kávét sem kell mindig neked prezentálnod. Lehetsz picit önző, hiszen csodálatos anya és feleség vagy, de vigyázz az erőtartalékaidra!

RÁK
(Június 22. – július 22.)

Olyan nagyon mázlista vagy, igazán irigylünk: csodás otthonod van és gyönyörű családod. A munkahelyi helyzeted is kifogástalan, csupa elismerést kapsz, jó így zárni az évet! Ne feledd azonban, hogy ezeket nem kapja meg minden ember, ha mérgelődsz is olykor-olykor, tudatosítsd napról-napra, hogy ez egy ajándék, amire inkább vigyázni kell! Ahét második felében olyan megvilágításba kerül majd egy eddig félreértett szituáció, mely végre helyre tesz benned mindent.


OROSZLÁN
(Július 23. – augusztus 22.)

Egy eddig jótékonysági célból elindított munka szinte teljesen elvon a tényleges munkádtól, valamint a család hétköznapjaitól. Nagyon szép dolog az önzetlen segítség, de vigyázz ne pont az ünnepekre legyél teljesen elérhetetlen azok számára, akiknek rendkívül fontos vagy. Az most nem is érdekes, hogy személyes vagy szakmai ügyben, de lesznek olyan emberek, akik nagyon is számítanak rád és fontos, hogy ne őröljön fel egy olyan munka, mely eredetileg csak hobbinak indult.


SZŰZ
(Augusztus 23. – szeptember 23.)

Túl sokat agyalsz olyan dolgokon, amikre nincs ráhatásod, sőt igazán rálátosod sem. Ne fecséreld az időd, hisz van még, amit szinte el sem kezdtél a karácsonyi partiszezonra. Erre vársz egész évben és pont a lelki gubancok miatt esel el olyan lehetőségektől, amik akár meg is koronázhatnák az idei ünnepeket. Legyél jelen: a párod számít rád, sőt sok jövőbeli változás is múlhat azon, vajon mennyire vagy összeszedett. A fölöslegesen túlbonyolított mindennapok nem vezetnek sehova sem.

MÉRLEG
(Szeptember 24. – október 23.)

Állj végre fel az íróasztaltól, vedd vissza a munkatempódat és merj lassítani. Ha tovább húzod az igát, már nem 100, de 150%-ot fogsz adni, az pedig igencsak túlzás. Menj előbb haza, a főnököd biztos belemegy és kezdj el gyakorolni: melyik főfogás lenne a család, na és persze a te kedvenced? Menj végre shoppingolni, ne mindig a házhoz szállítást válaszd: hagyd, hogy átjárjon a karácsony előszele! A hét első fele okozhat egy kis fennakadást egészségügyileg, de a nagymamád szupertitkos receptjét most is alkalmazhatod!


SKORPIÓ
(Október 24. – november 22.)

Büszkeséggel tölt el, hogy hetek óta nem szedtétek ízekre egymást a pároddal, ami igazán nagy szó és őszintén gratulálunk hozzá! Csendes, szinte nagymamis nyugalom szállt meg, mindig a háztartáson és a karácsonyi vacsorán járnak a gondolataid. Látod, lehet ezt kiegyensúlyozottabban is, kár, hogy mindig csak karácsony táján nyugszol meg, pedig a barátaid is jobban szeretnek, ha visszaveszel a tempódból. Menjetek el minden este egy romantikus andalgásra a szerelmeddel, beszéljetek a közeli jövőről és az álmokról. Hagyjátok, hogy a közös nyugalom vezessen a héten titeket!


NYILAS
(November 23. – december 21.)

Folytonos aggódásod nem segít a családnak átlényegülni az ünnepekre. Próbálj, bár nagyon nehéz, tudjuk, lazulni, ezt szó szerint is megteheted: kezdd a hét minden napját nyújtógyakorlatokkal, sőt a munkahelyeden is figyelj arra, hogy az ülőmunkádat szakítsa meg egy óránkénti kargyakorlat. Ne izgulj, álomszép karácsony vár rátok és nagyon megható, sőt akár meglepő ajándékokkal gazdagodhatsz. Milyen jó lenne, ha önfeledten tudnád majd élvezni, ha eljön az idő!

BAK
(December 22. – január 20.)

Túl sok frontot tartasz fent egyedül, túl sok felügyelet, túl sok program van a válladon. Itt az idő, hogy csak azokat a dolgokat, kötelességeket vállald be, amik örömöt adnak. Beszéld meg a pároddal, nagyszülőkkel, hogy egy picit segítsenek be, így nem fogod negatív és kesernyés gondolatokkal mérgezni az ünnepi előkészületeket. Nem kell mártírnak lenned, ez már nem az az évszázad! Meg fognak érteni és ha van esély rá, akkor használd ki a segítő kezeket!

VÍZÖNTŐ
(Január 21. – február 19.)

Szerencséd van, hogy ekkora családot kaptál a sorstól. Megbecsülnek, szeretnek, figyelnek rád, viszont te nem vagy túl közvetlen és sok esetben gondoskodó sem. Figyelj erre, legyen ez a te ajándékod a tágabb rokonságnak: keresd őket gyakrabban, még ha csak telefonon keresztül is, főleg a idősebb rokonokra ügyelj jobban. Nekik akár képeslapot is küldhetnél kezdésnek, nagyon fognak örülni, ebben biztos lehetsz! A szűk családnak pedig "ajándékozz" szép szavakat, felemelő, biztató megjegyzéseket!


HALAK
(Február 20. – március 20.)

Picit összesűrűsödtek a dolgok és nem látsz kiutat a problémák sűrűjéből. Vegyél egy nagy lélegzetet, ülj le most a kanapéra és vedd át, mire számíthatsz a héten. Akár jegyzetet is készíthetnél, hogy jobban átlátható legyen. Ne válallja be most már az év utolsó pár hetére plusz projekteket a munkahelyeden, tudjuk, hogy nehéz nemet mondani (és te amúgy is hajlamos vagy arra, hogy a kéréseknek mindig eleget tegyél), de ehhez ragaszkodj: maradj talpon és hagyj magadnak elég oxigént: 10 nap és itt a karácsony!

A családom különféle okokra hivatkozva kihagyta az esküvőmet, mert transznemű vagyok

Egy amerikai transznemű férfi őszinte története arról, hogyan élte meg az esküvőjét a családja jelenléte nélkül.

Ha a 3 évesek Facebookoznának…

...akkor vajon milyen státuszokat posztolnának? Egy blogger megpróbálta elképzelni, hogyan adnának hírt a nap fénypontjairól a kisgyerekek, íme az eredmény.

A legfinomabb csokis keksz receptje TÜCSÖKLISZTTEL. Igen, ez az, aminek látszik, és most már te is elkészítheted!

Borítékoljuk, hogy néhány éven belül elképesztően menő lesz ez a fontos fehérjeforrás!

Sárosdi Lilla megnevezte a zaklatóját

A színésznő azt is elmondja ebben a videóban, hogy a korábbi elhatározásával ellentétben miért döntött így.

Télen is csobbannál a Balcsiban? Semmi akadálya!

Hurrá! Már télen is mártózhatunk a Balatonban a szigligeti strandon.

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft