Heti horoszkóp: december 7. – december 13.

Heti horoszkóp: december 7. – december 13.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

K

Kedves Ikrek jegyű! Jól átgondoltad te ezt a kapcsolatot?

KOS
(Március 21. – április 20.)

Az év vége közeledtével mindig melankolikus hangulatba kerülsz és előjönnek benned az élet értelmével kapcsolatos nagy-nagy kérdések. Szeretsz számot vetni az éveddel, tervezgetni a következőre, ám ha fáradtabb vagy, arra is hajlamos vagy, hogy az indokoltnál sötétebb színekben lásd a világot magat körül és a jövődet. Hidd el, nem volt elvesztegetett idő 2015, és 2016 sem lesz az! Persze, van, amit másképp képzeltél vagy szerettél volna, de még nem késtél le semmiről: annyi lehetőség áll még előtted, csak nyitottnak és optimistának kell lenned!


BIKA
(Április 21. – május 21.)

Reggelente már a sírás kerülget amikor megszólal az ébresztőóra, úgy érzed, az utolsókat rúgod. Kimerült vagy, és a családod is az, így igazából tőlük sem számíthatsz túl sok segítségre. Vigasztaljon a tudat, hogy már csak nagyon keveset kell kibírni, és jöhet az ünnep, a pihenés. A munkahelyeden utolsó pillanatban még megpróbálnak rádtolni egy emberfeletti feladatot – légy résen, és mondj nemet, bújj ki alóla még idejében!

IKREK
(Május 22. – június 21.)

Nem tudsz kivetkőzni önmagadból, nem tudsz más lenni, mint ami vagy – ha a pasi nem tud téged elfogadni, te sem tehetsz már többet az ügy érdekében. Itt nem szimplán egy idegesítő rossz szokásról van szó, alapvető jellemvonások és a különböző értékrendszerek miatt van feszültség köztetek. Lehet nyúzni-húzni még ezt a kapcsolatot, csak nem biztos, hogy érdemes. Ahol ilyen alapvető különbségek vannak, nem sok esély van az összecsiszolódásra.

RÁK
(Június 22. – július 22.)

Másra sem vágysz, mint begubózni a kanapédra legújabb könyvszerzeményeid és egy jó tea társaságában, de erre sajnos még várnod kell. A munkádban tűzoltásra lesz szükség – naná, hogy a te segítségedet kérik, hisz te már igen tapasztalt vagy a válsághelyzetek kezelésében. A családod is számít rád: a gyerekek a karácsonyi vásárra készülődnek, a sütiket biztosan nem a papa fogja összedobni nekik... Tarts ki, és találj örömet abban, légy arra büszke, hogy milyen szuperül helyt tudsz állni, legyen szó bármiről!

OROSZLÁN
(Július 23. – augusztus 22.)

Mielőtt teljesen búnak eresztenéd a fejed a legújabb kihívások, nehézségek miatt, jusson eszedbe, hogy sok-sok barát áll melletted, akitől segítséget és vigaszt remélhetsz – a családodról nem is beszélve.
Imádod a vásárolgatást: most jó ürügy is rá a közelgő ünnepi időszak. Írd össze, kinek és mit, és vedd nyakadba a várost – garantáltan felér majd egy jó terápiával a karácsonyi ajándékok beszerzése! Ne utasítsd vissza a meghívásokat, öltözz fel csinosan, és vegyél részt a partikon.


SZŰZ
(Augusztus 23. – szeptember 23.)

Teljesen bestresszel a tény, hogy idén nem lesz annyi időd a karácsonyi előkészületekre, mint az elmúlt években. Ne aggódj, nem attól lesz a tökéletes az ünnep, hogy tökéletesen ragyog a csillár! Tervezd meg előre a feladatokat, tölts hasznosan minden szabad percet, a tennivalókat remekül fel lehet darabolni, sőt, el is lehet osztani a családtagok között! Ha maradt még szabadságod, ne hagyd elveszni: vedd ki mindenképp, a munka megvár!

MÉRLEG
(Szeptember 24. – október 23.)

Nagyon le vagytok robbanva, valaki folyton beteg a családban, nem tudtok kimászni a fertőzésekből. Lehet, hogy érdemes volna felkeresni egy másik orvost vagy megpróbálkozni valamilyen természetes gyógymóddal? A munkádnak sem tesz jót, ha mindig otthon kell maradnod valamelyik gyerek miatt, a kollégák már megjegyzéseket tesznek. Az is lehet, hogy túlhajtod magad és a családodat is. Mindenképp muszáj utánajárni, mi lehet a betgségek hátterében, nehogy súlyosbodjon a probléma!

SKORPIÓ
(Október 24. – november 22.)

Már maximálisan ünnepi hangulatba kerültél, nyugodt napok várnak rád, minden figyelmedet a dekorálásra, az ajándékbeszerzésre fordíthatod. Ez végre egy olyan karácsony lesz, amilyet mindig is akartál: rohanás nélküli, családdal töltött, gazdag Jézuskával. Neked laza napjaid vannak, de lehet a közvetlen környezetedben valaki, aki visszont túl van terhelve. Vedd észre, ha baj van, és ajánld fel neki a segítségedet.

NYILAS
(November 23. – december 21.)

Egy hete még meg voltál győződve róla, hogy ő az igazi, most viszont már nem egészen vagy biztos ebben. Ráadásul az az új kolléga is túlzottan izgatja a fantáziádat és emiatt a karácsonyi partit is a szokásosnál jobban várod. Semmi nincs kőbe vésve, szabad a pálya, rajtad áll, hogy merre indulsz tovább az új évben. Azt tisztázd le csak magadban, hogy mire vágysz igazán: megállapodásra vagy még néhány bohém évre?

BAK
(December 22. – január 20.)

Bár nem jellemző rád, hogy akkora partiarc lennél, de most már nagyon várod az alkalmat egy fergeteges bulizásra. Talán az egész évben felgyülemlett feszültséget kívánod így kiereszteni? Szerencsére ez most a partik időszaka, így bőven lesz lehetőséged a táncra, szórakozásra. Ha már lúd, legyen kövér: ragadd meg ezeket az alkalmakat és próbálj meg bepasizni! Öltözz ki, sminkelj és flörtölj! Az önbizalmadnak is jót fognak tenni a pozitív visszajelzések és a sikerélmények.

VÍZÖNTŐ
(Január 21. – február 19.)

Már most borsózik a hátad attól, hogy az ünnepek alatt elözönlenek benneteket a rokonok? Ha tényleg ennyire nem érzel most erre erőt magadban, beszéljétek meg a családdal, és inkább utazzatok el valahová síelni. Mindenképp érdemes lenne valamilyen alternatív tervvel is készülni, nehogy hatalmas veszekedésbe torkolljon a családi ünnep. Hamarosan lehetőséged adódik találkozni egy régen látott baráttal – ne szalaszd el az alkalmat!

HALAK
(Február 20. – március 20.)

A gyerekek régóta nyúznak már egy szőrös kiskedvencért, lehet, hogy itt az idő beadni a derekadat! Ha elég nagyok már ahhoz, hogy egyedül is ki tudják vinni sétálni, törődj bele a sorsodba, szerezz nekik elképesztő örömet, és keress nekik egy cuki, mentett kiskutyát. Meglátod, neked is hatalmas boldogság lesz, valóságos terápia. Ezzel ráadásul egyben le is tudod az összes gyerek ajándékát!

Vízesések a Föld körül: 7 szédületes fotó

Esőkabát kötelező! Következzenek a világ legpazarabb vízesései egyetlen képgalériában.

Ezeknek a gyerekeknek nem volt annyira fontos az esküvőd, mint neked... És ez enyhe kifejezés

Bizony, néhányan csont nélkül ellopják a show-t az ifjú pár elől...

Fogyj együtt a kutyáddal/macskáddal, hogy mindketten sokáig egészségesek maradjatok: 5 tipp

A kutya/macska és az ember együttélése jótékony hatással van mindkét fél egészségére. Hát még ha az életmódjukra is figyelnek.

5 jel, amiből észre kell venned, ha valamiben rossz döntést hoztál

Legyen szó akár a karrieredről vagy a párkapcsolatodról: az ösztöneid megsúgják majd, ha valami nem klappol.

Kövess minket

Spórolj ősszel is!

Csak 1185 Ft