Horoszkóp: november 30. – december 6.

Horoszkóp: november 30. – december 6.
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A Kosok ne menjenek mindig fejjel a falnak!

KOS
(Március 21. – április 20.)

Valahogy az az érzésed, hogy mindenki ellened szövetkezett, különösen a hét elején. Mindig keményen visszavágsz, holott sokszor csak félreérted a szituációt. Próbálj ne kombinálni, próbálj pozitívan hozzáállni még a nehezebbhelyzetekhez is! Mostanában mindent időre befejezel a munkahelyeden, ezért aktívabban részt tudsz venni a család késő délutániprogramjaiban, aminek mindenki nagyon örül! Az adventi időszakban erre különösen figyelj.


BIKA
(Április 21. – május 21.)

Itt az idő, hogy egy kicsit háttérbe tedd a munkahelyi konfliktusokat, a nagycsalád kisebb-nagyobb problémáit, a világ szenvedésének megoldását és csak és kizárólag kettőtökre: rád és a párodra koncentrálj. Szervezz időben egy kis kiruccanást a közeli országok romantikusabb fővárosába, kényeztesd a kedvesedet biztató és örömteli szavakkal, megjegyzésekkel. Legyen ez a heti "penzumod": csupa pozitív és kedves mondat és egy reggeli ölelés.

IKREK
(Május 22. – június 21.)

Picit összecsaptak a fejed fölött az események, nem tudod a gyerekek kirohanásait és a férjed panaszáradatát kontrollálni, elviselni. Na itt az idő egy kiadós edzésterv kidolgozásához. Kora délutáni kocogás vagy egy napindító jógagyakorlat, hidd el mindenképp a javadat/javatokat fogja szolgálni. Járj utána, hogy mik terhelik a kamaszaid lelkét és a párod gondolatait mik mérgezik meg, biztos tudsz segíteni, hisz te vagy a katalizátor és a család őrangyala! Ha olykor kétségbeesnél mindig godolj erre: nélküled nem működne a családod!

RÁK
(Június 22. – július 22.)

Több időt töltesz a gép előtt, mint a szeretteiddel. Ez így nem mehet tovább. Mozduljatok ki, ne riasszon meg a hideg levegő, itt az idő, hogy végre kipróbáld a vadiúj téli sáladat, amire annyira vágytál és most a nyakadat melegíti, az érzékeidet kényezteti! Ne ess kétségbe, ha a közeli ismerőseid panaszkodnak, ezt csak azért teszik, mert igencsak hiányzol nekik is! Rajta, menjetek el mozizni a lányokkal és igyatok sok forralt bort, végre szezonja van.

OROSZLÁN
(Július 23. – augusztus 22.)

Teljesen időzavarban vagy, sokszor még hajnalban is képes vagy előre dolgozni, csak hogy ne érje szó a ház elejét. De hidd el, nem kell senkinek megfelned: a főnököd tisztában van elköteleződéseddel, munkád iránti szereteteddel, a családod pedig imád úgy, ahogy vagy. Inkább a pihenésé legyen a főszerep ezen a héten, hiszen kezdődik lassan a karácsonyi (futó)szezon: ajándékok, csomagolás, főzés, takarítás: inkább ezekre tartalékold az időt, energiát!


SZŰZ
(Augusztus 23. – szeptember 23.)

Valamire már hónapok óta türelmetlenül vágysz, szinte teljesen elborítja, megmérgezi a gondolataidat, nem tudsz másra figyelni, nem tudsz igazán jelen lenni. Te tudod, hogy ez a valami mennyire fontos, de ne hagyd, hogy a mindennapokból ennyire kizökkentsen! Vezess naplót, ha eddig nem tetted volna és figyelj jobban a belső megérzéseidre! Ahéten sokat köszönhetsz majd nekik.

MÉRLEG
(Szeptember 24. – október 23.)

Nem győzöd az iramot, amit a gyerekek és nagycsalád diktál. Most igazán elfáradtál, de ne érzed magad rosszul emiatt! Vegyél egy nagy fürdőt minden reggel, hallgass a munkába menet kellemes melódiákat és ne stresszelj fölöslegesen. Kérj segítséget, és ne legyen emiatt lelkiismeret-furdalásod. Első az egészség és a jó közérzet! Keress magadnak kreatív elfogalaltságot a hétre és vesd bele magad az adventi előkészületekbe, de ne feledd: mindent lassan és komótosan!

SKORPIÓ
(Október 24. – november 22.)

Nem tudsz jelen lenni, mindig másol járnak a gondolataid és az elfogyasztott kávémennyiség ezt csak fokozza. A maximalizmus nagyszerű dolog, pláne, ha csupa jó dolgok születnek belőle, de itt is érvényes az arany középút szabálya: ha már a párkacsolatod boldogságát veszélyezteti inkább mondj le erről az eszeveszett tempóról. Kapcsolj ki, merj lassítani és csak a szeretteidre fókuszálni. A családod idősebb tagjaira is figyelj oda a héten jobban, nagy szükség van az energiádra!


NYILAS
(November 23. – december 21.)

Egész hétvégén pezsegtél, pörögtél, boldogságban úsztál, ami csodás, de ne hagyd, hogy Karácsony előtt kiégjél. Minden plusz töltet jól fog jönni az ünnepek alatt, mert készülj fel, valami nagyon nagy dolog vár rád, amihez bizony elkel majd az erőnlét! Figyelj a kiegyensúlyozott táplálkozásra és messze kerüld el a zsíros ételeket, még egy picit se engedj a csábításnak! A kedvesed próbára teszi a tűrőképességedet, ha fontos igazán, akkor fogd vissza az indulataidat, és járj utána, mi motiválja.

BAK
(December 22. – január 20.)

Rendre elmaradnak azok a dolgok, amikre készülsz, amik már hetek óta lázban tartanak. Ne keseredj el, ezek mind azért vannak, hogy megtanítsanak tökéletesebben szervezni és ne rástresszelni egy-egy eseményre. Üljetek le együtt a pároddal, beszéljétek át a hetet előre és tegyetek meg mindent azért, hogy amit szeretnétek, az teljesüljön. Nem várt fordulat következik a munkahelyeden, de aggódj, te csak győztesként távozhatsz, csak legyél visszafogott és alázatos.

VÍZÖNTŐ
(Január 21. – február 19.)

Valahogy kialakítottál egy olyan dimenziót, amiben csak te tudsz otthonosan mozogni és a valóság mintha cseppet sem érdekelne. Ez több, hozzád közel álló embert bánt és nem is sejted, micsoda viharokat kavarsz elmélázó és figyelemtlennek tűnő jelen(nem)léteddel. Koncentrálj a most-ra, a jelenre, mert ha így folytatod rendre lemaradsz a nagy bejelentésekről, a hatalmas változásokról, az élet legszebb és legizgalmasabb pillanatairól. Élj a jelenben, a 21. században és ne kergess álmokat, mert elűzik az életet!

HALAK
(Február 20. – március 20.)

Csodás formában vagy. Jól indul a hét és van egy szuper hírünk: ez igazán a te heted lesz, tele meglepetésekkel, csodás hírekkel és sok-sok mosollyal. Kényeztetnek, a tenyerükön hordoznak a hozzád közelállók és most ezt igazán megéremled. Lovagold meg a szerencsédet: vágj bele olyan dolgokba – legyen az magánélet vagy üzleti -, melyeket eddig csak halogattál. Kapcsolódj ki gyakran a kedveseddel, ne sajnáljátok a pénzt, az időt: most minden nektek fog kedvezni.

50 dolog, amit simán megtehetnél, ha nem aggódnál tovább a tested miatt

Nem azért, mintha hibás lennél azért, mert aggódsz. Csak hogy tudd.

Halloweeni partira rémisztő ufó szemet készíts! Ráadásul finom

Üres kézzel nem illik menni, vendéget fogadni, ez pont elég rémisztő lesz a bulira.

Így spórolhatsz a babaholmikon – 6 okos tipp

Néhány hasznos tipp édesanyáktól, hogy ők miként tudtak spórolni a babaholmik beszerzésekor!

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft