Horoszkóp: november 20. – november 27.

Horoszkóp: november 20. – november 27.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A Skorpió jegyűek jól teszik, ha kicsit összekapják magukat a héten!

KOS
(Március 21. – április 20.)

Úgy indulsz neki a hétfőnek, mint egy igazi szuperhős: önbizalommal, jókedvvel és energiával felvértezve. Semmi nem állhat az utadba – ezt a környezeted is érzékeli és értékeli is. Meglepően tapasztalod, milyen kedves, segítőkész és mosolygós körülötted mindenki.
A hét közepén váratlan kihívással találod szemben magad: egy családtagodnak vagy barátodnak elég nagy segítségre lesz szüksége, de te pillanatok alatt, könnyűszerrel megoldod a problémát.


BIKA
(Április 21. – május 21.)

Materiális oldalad a héten túlzottan előtérbe kerül: rajongsz a szép dolgokért, szereted birtokolni a csilivili tárgyakat, ám az esetek többségében mértéktartásod felül tud kerekedni vásárlási mániádon. Na, a héten nagy eséllyel ez utóbbi fog győzni, de nem gond – a kiszemelt szépséget szerencsére megengedheted magadnak. Csak akkor és csak azt vedd meg, ha és amit valóban gond nélkül ki tudsz fizetni. De akkor mindenképp: számodra egy mesés táska nem csak gyors örömszerzés, hanem hosszú távon is boldogít, ahányszor csak a kezedbe veszed.

IKREK
(Május 22. – június 21.)

Nem várt események keresztülhúzzák a nagy terveidet a hétre, de szerencsére rugalmasságod most is kihúz a csávából: azonnal alkalmazkodni tudsz az új forgatókönyvhöz. Figyelj oda, hogy a gyors változtatások közben nehogy elfelejts valami fontosat.
Közben felbukkanthat a múltból valaki, akihez anno nagy reményeket fűztél, de akiről aztán kiderült, nem méltó hozzád. Második esély mindenkinek jár – rajtad áll most, hogy elhiszed-e azt, hogy változhatnak az emberek.

RÁK
(Június 22. – július 22.)

Hiába mondogatták a barátok – már a kezdetektől fogva -, hogy ennek rossz vége lesz, nem voltál hajlandó túllátni a rózsaszín ködfelhőn. Újra és újra megbocsátasz neki és mentségeket keresel a viselkedésére, közben nem veszed észre, hogy téged viszont teljesen felőröl ez az egészségtelen kapcsolat, és lassan már azt sem tudod, ki is vagy te valójában.
Ideje lenne észrevenni végre, hogy ez nem egy tündérmese, és nagyon minimális esély van csak a happy endingre. Változtass, különben teljesen ráméssz!

OROSZLÁN
(Július 23. – augusztus 22.)

Már megint túl sokat agyalsz olyan dolgokon, amikre nem érdemes energiát pazarolni – ne pörgesd magad fölöslegesen minden apróságon, mert ezeken úgysem tudsz változtatni. Ne feltételezz mindenhol rosszindulatot és ne hagyd, hogy a paranoiád eluralkodjon rajtad.
Ne várd el a szerelmedtől, hogy belelásson az agyadba, ő sem gondolatolvasó, egyszerűbb lenne, ha duzzogás helyett kerek perec elmondanád, mit az, ami bánt.


SZŰZ
(Augusztus 23. – szeptember 23.)

A hetedik mennyországban érzed magad, legszívesebben világgá kürtölnéd a boldogságodat, ám közben máris azon aggódsz, mi lesz, ha mégsem lesz működőképes ez a kapcsolat. Ne hagyd, hogy örökös borúlátásod beárnyékolja ezeket a szép pillanatokat: semmi nem utal arra, hogy kudarcra lennétek ítélve, minek festeni az ördögöt a falra? Hidd el, hogy te is megérdemled a boldogságot, a szerelmet, és add át magad az érzésnek. A nagy lelkesedésedben azért ne feledkezz meg a családodról, barátaidról sem.

MÉRLEG
(Szeptember 24. – október 23.)

Mást mond a szíved és mást az eszed – nem könnyű itt okosnak lenni! Nem akarod kitenni magad még egy sérülésnek, de közben arra is gondolsz, hogy kockázat nélkül nincs nyereség... Nem biztos, hogy megéri, nem lenne jó összetört szívvel kezdeni az új évet.
A munkahelyeden közben olyan feladatokat kapsz, amelyek egész embert kívánnak, próbáld inkább ide összpontosítani az erődet, energiádat, idődet.

SKORPIÓ
(Október 24. – november 22.)

Nem könnyíted meg a körülötted élőknek, hogy jó viszonyban legyenek veled: örökké duzzogsz valamin, mindig mindenért megsértődsz, úgy kell bánni veled, mint a hímes tojással. Próbáld kicsit háttérbe szorítani az egódat és előhozni azt a hatalmas, jó szívedet, ami a kemény felszín alatt lapul. Neked is könnyebb lesz, és a környezetednek is. Pihenj sokat és próbálj jógázni vagy meditálni, mert nincs igazán a topon az egészséged.


NYILAS
(November 23. – december 21.)

Kalandszerető éned örül ennek a kihívásokkal teli kapcsolatnak, ami izgalmakban is bővelkedik, de ha mélyebben magadba nézel, rá kell jönnöd, hogy azért vagy most ekkora spíler, mert titokban rettegsz az elköteleződéstől. A fizikai vonzalmon alapuló affér megmozgatja a fantáziádat, de – miközben arról győzködöd magad és a barátaidat, hogy neked most pont erre van szükséged – szépen lassan szerelmes leszel. Vigyázz, nehogy a végén mindent akarj és semmit ne kapj meg!

BAK
(December 22. – január 20.

Már most jó hosszú az adventi teendőid listája, érdemes lenne hát nekilátni kipipálgatni róla a feladatokat. Kezdd a legkellemesebbel: szerezd be az ajándékokat még most, mielőtt a nagy tülekedés elkezdődne a plázákban. Szervezz kreatív diy délutánt a családnak vagy barátnőknek, főzzetek forralt bort, készítsetek dekorációkat, adventi koszorút, naptárat és adjátok át magatokat a hangulatnak – csodát tesz majd a közérzeteddel, meglátod!

VÍZÖNTŐ
(Január 21. – február 19.)

Annyi feszültség felgyülemlett már benned, hogy lassan mindenre és mindenkire csattansz – nem is lehet hozzád szólni. Mi az, ami segít neked kiengedni a gőzt? Egy alapos alvás? Egy kiadós futás? Vagy egy ereszd el a hajamat buli a barátokkal? Bármi is legyen az, érdemes rá sort keríteni a héten, mert magadat és másokat is az őrületbe kergetsz. A munkahelyeden enyhülni fog rajtad a nyomás, a családod azonban tartogat még a számodra néhány kellemetlen meglepetést – készülj fel rá!

HALAK
(Február 20. – március 20.)

A gyerekek, a főnök, a férjed, a kutya, a barátnőid – úgy érzed, mindenki csak kihasznál, te pedig rabszolga módjára szolgálod ki a szeretteidet nap mint nap, és semmit nem kapsz cserébe. Állandó panaszkodással és puffogással nem fogsz tudni változtatni a helyzeten, csak komoly és alapos beszélgetésekkel. Ne félj szavakba önteni az érzéseidet és a félelmeidet, ha kellő szigorral és komolysággal tálalod a problémáidat, célba fogsz érni.

Új történelmi drámát készített Mészáros Márta

És mint tőle megszokhattuk, az Aurora Borealisnak is nők a főszereplői.

A várandós Katalin hercegnét megtáncoltatja egy játékmackó – nézd meg a fotókat!

Pedig a múltkor még minden programját lemondta a hercegné a terhességi hányás miatt, amiben harmadjára is szenved.

Reese Witherspoont molesztálta egy rendező. 16 éves volt. És ez nem minden…

Jaj, de szörnyű történet ez is, együttérzünk veled, Reese!

Diszkrét, ám mégis rendkívül szexi tetkók romantikusoknak

Romantikusan erotikusak, finoman bújnak meg a bőrön és simulnak bele a női vonalakba.

Mi is akarunk egyet a konyhánkba ezekből a fura, ám igen hasznos kütyükből!

Mostantól még könnyebb dolgod lehet a konyhában!

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft