Heti horoszkóp: november 9. - november 15.

Heti horoszkóp: november 9. - november 15.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Z

Zűrös szerelmi ügyek, lelki gondok, kiborulások és hatalmas viták: izgalmas hétnek nézünk elébe!

KOS
(Március 21. – április 20.)

Jókedvűen indulsz neki a hétnek, érzed a csonjaidban, hogy csupa szuper dolog vár rád az elkövetkező napokban. Remek bizonyíték lesz ez arra, hogy valóban minden – vagy legalábbis sok minden – csak a hozzáálláson múlik: semmi extra nem történik majd veled, nem nyered meg a lottó ötöst, mégis csupa derű és mosolygás lesz a heted. A környezeted pedig idomul a hangulatodhoz és visszamosolyog rád, ráadásul pozitív dolgokat is vonzol be.

BIKA
(Április 21. – május 21.)

Úgy tűnik, az egész világ összeesküdött ellened és az épp bimbózásnak induló kapcsolatod ellen: a főnököd folyamatosan túlóráztat, így többször is egymás után kénytelen leszel lemondani a randitokat, aztán egy makacs nátha vagy gyomorrontás áll a beteljesülés útjába. Ráadásul a barátaid is egyre csak hangolnak ellene, hogy nem hozzád való, stb. Ne hallgass rájuk és ne hagyd, hogy a pechsorozat elvegye a kedved az illetőtől: attól még, hogy más, mint az eddigiek, nem biztos, hogy nem ő lesz a tökéletes! Egy esélyt mindenképp megérdemel!

IKREK
(Május 22. – június 21.)

Nem igazán a mértéktartásodról vagy híres, ezt sokan rosszallással és értetlenül szemlélik. Ha bulizol, mindent beleadsz, és az elmúlt időszak ennek a jegyében zajlott. Nem csoda hát, hogy a szervezeted is elkezdett tiltakozni a hajnalig tartó dorbézolások ellen. Vegyél vissza, tarts néhány nap (vagy inkább hét) tisztítókúrát, kerüld az alkoholt és a dohányzást és bújj korán ágyba, mert előbb, utóbb leterít egy csúnya betegség. És hát amúgy is, lásd be, magányodon nem sokat enyhített az aktív társasági élet, az a szakítás még mindig ugyanúgy fáj. Adj időt magadnak, jobb ellenszer nem létezik szerelmi bánatra.

RÁK
(Június 22. – július 22.)

Olyan nagyon vágysz a szeretetre, elismerésre, hogy bármilyen helyzetben képes vagy a kompromisszumra, sőt, olykor még arra is, hogy saját érdekeidet teljesen a háttérbe helyezd. Minden helyzethez könnyen idomulsz, ám hidd el, túlzott simulékonyságod előbb-utóbb ellened fordul: te leszel a szélkakas, akit soha senki nem fog komolyan venni és nem fognak a bizalmukba fogadni. Állj ki magadért, még ha azzal kockázatot is vállalsz – légy tisztelettudó, udvarias, de határozott és egyenes, az lesz minden helyzetben a legcélravezetőbb út! A hét közepén fura meghívást vagy ajánlatot kapsz – fogadd el, de légy nagyon óvatos, csapdákat is rejthet a lehetőség.

OROSZLÁN
(Július 23. – augusztus 22.)

Ellenállhatatlan vagy, a kisugárzásod lehengerlő, legyen szó munkáról vagy magánéletről. Használd ki a ragyogásodat: a könnyű esti flörtök ártalmatlanok ugyan, ám a hangulatodnak, önbizalmadnak nagyon jót tesznek, és ki tudja? Talán még valami komolyabb is kisülhet belőle. Mikor táncoltál utoljára egy igazán jót? Érdemes lenne újra átélni, milyen is az, amikor önfeledten bulizol legjobb barátaid körében. Ha kapcsolatban élsz, húzz csipkés combfixet és feszi miniruhát, ragadd meg a párodat, és vidd el őt csütörtökön vacsorázni, majd rázni egyet valamelyik divatos szórakozóhelyre. Aztán meg tudod, mi fog jönni...


SZŰZ
(Augusztus 23. – szeptember 23.)

Nagyon elfoglalt vagy mostanában, azaz próbálsz az lenni – minden egyes feladatra önként jelentkezel, háromfogásos vacsorákat főzöl, sőt, még a vasalót is előkerested a sufniból (meglepetten tapasztalatad, hogy még működik). Mindezt azért, hogy minél kevesebbet kelljen a valós lelki problémákkal foglalkozni, amikből most – valljuk be – jócskán kijutott neked. Nem jó a struccpolitika, ne söpörd szőnyeg alá a gondokat: ha egyedül nem tudsz velük megbirkózni, keress fel egy coachot vagy egy pszichológust. Egyáltalán nem ciki segítséget kérni, de ha nem mondod el senkinek, senki nem is fog tudni segíteni rajtad.

MÉRLEG
(Szeptember 24. – október 23.)

Furcsa pletykák kaptak szárnyra rólad az utóbbi napokban, érdemes lenne kicsit utánajárnod, kitől és honnan indultak. Lehet, hogy van egy olyan ellenséged, akit érdemes lenne alaposabban szemmel tartani? Mindenesetre a kutatómunkát megéri... Mivel eléggé érzékeny vagy, megvisel a szóbeszéd, és mindent elkövetsz, hogy bebizonyítsd, nem igaz. Kár erre ennyi energiát fecsérelned, minél jobban igyekszel, annál kétségbeesettebbnek tűnsz. Használd inkább Taylor Swift módszerét, és "Shake it off!"

SKORPIÓ
(Október 24. – november 22.)

Végre látványos eredményeket sikerült elérned a diétáddal és életmódváltásoddal – súlyodat úgy tudod legkönnyebben megtartani, ha a rendszeres sportot is beépíted az életedbe. Ne légy telhetetlen és ne legyenek irreális elvárásaid: modellalkatod nem lesz, mivel nem tartozol a föld lakoságának ahhoz a 0,000001%-ához, akivel ennyire bőkezűen bánt a genetika. Figyelj az egészségedre, tudod, a mértéktartás mindig mindenben a legfontosabb és a leginkább célravezető.

NYILAS
(November 23. – december 21.)

Akárhányszor esel pofára, mindig talpra állsz – ezt most se felejtsd el. Rettegsz a kudarctól, a bukástól, pedig saját tapasztalatból tudod, a sikerhez vezető út tele van furcsa és veszélyes kanyarokkal. Ne félj kockáztatni, ha épp úgy hozza a helyzet, a pillanatnyi sikertelenségek ne vegyék el a kedvedet. A héten sok-sok vitát szülhet az, hogy ragaszkodsz saját meglátásaidhoz, elképzeléseidhez, de most érdemes kitartónak lenned, főleg ha 100%-osan biztos vagy az igazadban. A legjobbat akarod, és ezt mások is kénytelenek lesznek belátni.

BAK
(December 22. – január 20.)

Az utóbbi időben elhatalmasodott rajtad a nosztalgikus melankólia, visszasírod a gondtalan fiatalságodat (ami csak néhány éve ért véget) és azt érzed, neked már minden mindegy, rád már nem vár semmi izgalom. Ideje kikecmeregni az önsajnálatból, jó lenne, ha valakitől kapnál egy jó kis fenékbe billentést, hogy észhez térj. Minden életkornak, életszakasznak megvannak a maga szépségei, a maga izglamai, kihívásai – arra gondolj, hogy tíz év múlva ezeket az éveket fogod visszasírni, ezért kár lenne szomorkodásra, kiborulásra fecsérelni az energiáidat.

VÍZÖNTŐ
(Január 21. – február 19.)

Végre, végre, úgy tűnik, újra rád talált a szerelem: a hetedik mennyországban érzed magad, olyan kapcsolatban találod magad, amiről mindig is álmodtál, ami túl szép, hogy igaz legyen. Ne hagyd, hogy az örökös gyanakvásod, kétkedésed, kishitűséged aláaknázza a boldogságodat. Senki nem tudja garantálni neked, hogy örökké fog tartani, de most itt van, a tiéd, és jó, élvezd hát ki, hozd ki belőle a maximumot. És igen, lehet hosszú távú terveket is szövögetni, ez ugyanis egy olyan ember, akire lehet jövőt építeni.

HALAK
(Február 20. – március 20.)

Nehezen birkózol meg ezzel a sok új szereppel, ami hirtelen a nyakadba szakadt: ott a háztartás plusz a felelősségteljes beosztás a munkahelyeden, ráadásul soha nem a remek időmenedzselő képességedről voltál ismert. Muszáj lesz valahogyan felállítani egy rendszert, ami működik, lehet, hogy érdemes lenne konzultálni néhány segédkönyvvel vagy utánaolvasni kicsit ennek az interneten. Gondold végig, kik azok a környezetedben, akiktől segítséget tudnál kérni, és ha van ilyen, ne hezitálj megkeresni őt!

A várandós Katalin hercegnét megtáncoltatja egy játékmackó – nézd meg a fotókat!

Pedig a múltkor még minden programját lemondta a hercegné a terhességi hányás miatt, amiben harmadjára is szenved.

Reese Witherspoont molesztálta egy rendező. 16 éves volt. És ez nem minden…

Jaj, de szörnyű történet ez is, együttérzünk veled, Reese!

Diszkrét, ám mégis rendkívül szexi tetkók romantikusoknak

Romantikusan erotikusak, finoman bújnak meg a bőrön és simulnak bele a női vonalakba.

Mi is akarunk egyet a konyhánkba ezekből a fura, ám igen hasznos kütyükből!

Mostantól még könnyebb dolgod lehet a konyhában!

14 vicces halloweeni dekoráció, amit a gyerkőccel is el tudsz készíteni

Vágjatok bele! De aztán rémisztő legyen ám!

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft